2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

A rácok is Orbán Viktort istenítik

Ez van, amikor nem a fősodratú média manipulál. Azok szeretik megformálni a médiafogyasztók agyait és készen tálalni a saját véleményeiket.

Meg kell nézni különböző - a Vadhajtásokhoz hasonlóan, nemzeti beállítottságú -csoportokat a közösségi oldalakon és máris megismerkedhetünk egy egészen más véleménnyel. Ezért tiltanak le minket ilyen gyakran, mert nem szeretik, ha az emberek gondolkodni kezdenek és rádöbbennek az igazságra.

Néhány napja megismerkedtünk az osztrák internetezők álláspontjával.

Mint ismeretes, a labanc-tempó megint megmutatkozott. Orbán Viktor egyik feltételezett szövetségese hátba szúrta hazánkat a Sargentini-jelentés szavazásán. Nem csak minket ért hidegzuhanyként a dolog, a honfitársai is szépen kiosztották Kurz-t.

https://www.vadhajtasok.hu/2018/09/12/kurz-t-a-facebook-oldalan-szedik-szet-az-osztrakok/

Most megnéztük, hogy mit is gondolnak a déli szomszédaink. Természetesen, ami a rácokat illeti, nem nagyon nevezhetőek barátoknak. Velük is nagyon óvatosan kell bánnunk, de mindenképpen kiváncsiak voltunk az ő véleményükre is. Mármint nem a liberálisokéra, a nemzeti oldal képviselőinek a reakcióira kerestünk rá.

Meglepett a dolog minket. Orbán Viktort szétszedik.

Természetesen ezek a vélemények nem jutnak el hozzánk a televízión keresztül, az újságok nem fogják közölni ezeket a mondatokat.

 

A Pokret za slobodu i nezavisnost oldalon találtunk rá erre a bejegyésre, ami alatt nagyon érdekes kommentek olvashatóak:

Tisztelet! Isten figyeljen Rád!Harcolt a szabadságért a kommunista magyarországon. Ellenállt az IMF-nek és Sorosnak. Ma már több, mint a fél Magyarország rá szavazott.Ez mind igaz, és szinte már globális autópiac van magyarországon. A legnagyobb márkák érkeztek az országba. Mercedes, opel, Audi, suzuki és most a BMW.Érdekes, hogy azok a politikusok, akik ellenzik a migrációt, azoknak 2-3 vagy több gyerekük van. Akik meg be akarják fogadni a bevándorlókat, gyerektelenek.

Erre a hozzászólásra reagált az oldal adminja:

Viszont a bevándorlók MAMA-nak hívják Merkel-t  :DManapság ORBÁN viktor a legnagyobb ura a kontinensnek.Aki a saját népét tartja tiszteletben, Bravó!Szerencsések, hogy ilyen miniszterelnökük van...  

Bede Zsolt - www.vadhajtasok.hu

   

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató