2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

"Több mint száz éve a szocialisták uralják a politikai életet Svédországban"

Alexander Christiansson, a Svéd Demokraták parlamenti képviselője a Heteknek adott interjújában elmondta, a baloldali liberális médiában majdhogynem a megtestesült gonosznak mutatják be Orbán Viktort. Szerinte ez is bizonyítja, hogy a magyar miniszterelnök jó döntéseket hozott a nemzetét illetően.Christiansson pártja népszavazást szorgalmaz Svédország EU-tagságáról. A képviselő szerint azért, mert a törvények 50 százalékát olyan személyek hozzák, akiket "nem mi választottunk meg, és nem is tudunk a hivatalukból eltávolítani". A svéd képviselő nagyon elégedett a választások eredményével, mert pártja történetének legjobb eredményét érte el, miközben a szociáldemokraták viszont mélypontra zuhantak.
Kezd gyengülni a szorításuk a svéd politikai életen"
– fogalmazott. Christiansson úgy véli, a támogatottságuk növekedése a többi pártra is nagy hatással lesz. A képviselő kifejtette, országára a bevándorlás jelenti a legnagyobb veszélyt, kezelniük kell a külvárosokban kialakult problémákat. Christiansson beszélt a hanyatló közbiztonságról, utcai lövöldözésekről, autógyújtogatásokról és drogkereskedelemről is. Ugyanakkor hozzátette: „Ez nem a bevándorlók hibája. A svéd politikát terheli a felelősség. Ez történik ugyanis, amikor elvárások nélkül engednek be bevándorlókat." A Svéd Demokratákat ért vádakkal kapcsolatban úgy fogalmazott, a külföldi média szereplői rendszerint megbizonyosodnak a vádak alaptalanságáról, amikor ellátogatnak hozzájuk.
Több mint száz éve a szocialisták uralják a politikai életet. Az az ideológiájuk, hogy eltörölnek minden konzervativizmust, ami sikerült is nekik hosszú időn keresztül."
A képviselő azt sajnálja, hogy a szocialisták „vádjait és rágalmazásait" a média nagy része kritika nélkül át is veszi. Szerinte ezért játszik egyre nagyobb szerepet a közösségi média is a politikai mozgalmak terén. Christiansson egyébként keresztény hitű képviselő, úgy véli a keresztény értékeknek helye van minden pártban és minden nemzetben.
A teljes interjú a Hetek legfrissebb lapszámában olvasható ITT.
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató