2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Morvai ismét az asztalra csapott az Európai Parlamentben | Videó

Európa-ellenesnek próbálják beállítani Magyarországot az Európai Parlamentben csak azért, mert kiállunk saját értékeink, nemzeti szuverenitásunk mellett és nagy vagyunk hajlandóak bevándorló országgá válni – erről beszélt Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő az EP plenáris ülésén. Morvai azt kérte képviselőtársaitól, hogy tegyenek végre különbséget  az „Európa-ellenes” és az Európai Egyesült Államok terv-ellenes politikai erők között, a két fogalom ugyanis nagyon különböző tartalmú.
 
Mi nem Európa-ellenesek vagyunk, mi az Európai Egyesült Államok tervet ellenezzük. Mi nagyon is szeretjük Európát, az európai értékeket, de mi a nemzetek Európájában hiszünk – jelentette ki a magyar képviselő Brüsszelben. 
Hozzátette, hogy olyannyira fontosnak tartjuk az európai értékeket, hogy meg is védjük azokat.
Az én hazám, Magyarország, olyan módon védi az európai értékeket, hogy megvédi a magyar és schengeni határokat, és nemet mond a tömeges migrációra – mondta Morvai.
Az EP képviselő szerint mi magyarok igen is Európa pártiak vagyunk, és éppen ezért ellenezzük a tömeges bevándorlást.Forrás: Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató