Vadhajtások

Rendkívüli: Besúgóhálózatot csináltak a Jobbik Ifjúsági Tagozatból

Szabó Balázs tette közzé Facebook-oldalán a közleményét. Ebben nagyon kemény, eddig soha nem látott dolgok vannak megfogalmazva.

Balázs többek között ezt írja:

A 2018-as parlamenti választások kampányában, a szintén szekszárdi indulású Hadházy Ákos korrupció gyanús ügyeivel találkoztunk, amely ügyek felgöngyölítését Vona Gábor pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató személyesen állított le.

Besúgókat küldtek közéjük:

Egy véletlen folytán kiderült, hogy a Jobbik IT egy spiclit léptetett be az alapszervezetünkbe, akinek feladata az alapszervezeti tagokról és munkájukról, sőt, magánéletükről szóló jelentések írása volt. Ahogy hallani, a Jobbik IT tagjai minden választókerületben ezen feladattal voltak megbízva, azaz kvázi, egy besúgó hálózatként működtek.

A Teljes bejegyzés:

Közlemény.

Tisztelt választópolgárok, tisztelt nemzeti érzelmű harcostársaink.
A szekszárdi Jobbik alapszervezet megszűnt, a tagok 2018. október 3-i egybehangzó döntése alapján. A jegyzőkönyvek postai úton vannak a Jobbik elnöksége felé. E dátum után felesleges bárkinek is megszüntetni az alapszervezetünket, főleg nemlétező elnökségi döntésre hivatkozva. Döntésünk okairól bővebben szeretnénk tájékoztatni mindenkit, a következő napokban ez meg is fog történni. Addig fő mondatokban ezek az okok:


1. A 2018-as parlamenti választások kampányában, a szintén szekszárdi indulású Hadházy Ákos korrupció gyanús ügyeivel találkoztunk, amely ügyek felgöngyölítését Vona Gábor pártelnök és Szabó Gábor pártigazgató személyesen állított le, mondván sérti a Jobbik koalíciós partnerét az LMP-t. Számunkra a tiszta kezek politikája nem ezt jelenti.


2. Egy véletlen folytán kiderült, hogy a Jobbik IT egy spiclit léptetett be az alapszervezetünkbe, akinek feladata az alapszervezeti tagokról és munkájukról, sőt, magánéletükről szóló jelentések írása volt. Ahogy hallani, a Jobbik IT tagjai minden választókerületben ezen feladattal voltak megbízva, azaz kvázi, egy besúgó hálózatként működtek. A hozzánk került sms és email forgalom alapján, Farkas Gergely Jobbik IT elnök kapta a jelentéseket. Számunkra a nemzeti gondolkodású,érzelmű közösség nem egy besúgó hálózatot jelent.


3. Láttunk egy mocskos elnökválasztást, ahol a párt ágyúi a a párt pénzéből a párt egyes vezetőit lőtték. Most mi leszünk a céltáblák, az “ismeretlenek” által feltört email fiókok között a mieink is ott lehet, amiből majd a párt ágyúi kapnak muníciót.


4. Most vált biztossá, hogy “Lajos által csomagolt rántott hús volt Szaszi nylon zacskójában”.


Négy olyan ok, amiért nem kívánunk a Jobbik nevű bűnszervezethez/bizniszpárthoz tartozni.


Tisztelettel: A Jobbik volt szekszárdi alapszervezetének tagjai.

 

 

 

Vad Boglárka – Vadhajtások.hu