Vadhajtások

Meg­kapta a le­le­teit az 1-es vil­la­mo­son meg­szúrt nő – A “fiatal” tettes persze szabadlábon

Vé­gé­hez kö­ze­le­dik Rosta Anita hetek óta tartó kál­vá­ri­ája, teg­nap ugyanis végre kéz­hez kap­hatta la­bor­ered­mé­nyét…

– Nagyon boldog vagyok, hogy a vizsgálatok eredménye negatív lett, de biztos vagyok benne, hogy ez még nem egy lefutott meccs a részemről – kezdte Anita, aki szerint rendkívül megterhelő volt az elmúlt időszak mind lelkileg, mind anyagilag. – Az eredmény nem egy varázspálca, hogy a megpróbáltatásoknak csak úgy vége szakad, hiszen az elmúlt egy hónapot senki sem tudja visszaadni nekem. Rengeteget költöttem orvosokra, gyógyszerekre.

Nem érzem magam biztonságban, hiszen nehéz felszállni a buszra, villamosra, főleg, ha tele van

– mesélte az asszony, aki a Blikknek elmondta: összerezzen vagy azonnal odakapja a fejét, ha valaki csak egy picit is hozzáér.

Pár héttel ezelőtt egy fiatal cigány férfi szállt fel a Kacsóh Pongrác úti megállóban, az asszony szerint elég furcsa állapotban. Anita pár perccel később egy szúrást érzett a combjánál, ám akkor még fel sem fogta, mi történt vele. A rendőrség eljárást indított az ügyben, végül a polgárőrök segítségével sikerült elfogni a tettest, S. Kálmán szabadlábon védekezhet.

Forrás: Hunhír