Vadhajtások

Megtorlástól rettegnek a badacsonyi borász gyilkosai

“Amikor beszéltem a védencemmel, elmondta aggodalmát, miszerint családját nagyon félti a megtorlástól” – mondta a Blikknek (és rikoltja tovább Dezső Andráska az Indexen) dr. Bálint Roland, annak az “S.” Norbertnek a védőügyvédje, aki társával Badacsonyban annyira megvert egy borászt, hogy a fiatalember belehalt sérülésébe.

“Norbert ártatlannak vallja magát, ő maga kérvényezte, hogy vizsgálják meg a kezét orvosok. Azon ugyanis, ha valakit oly mértékben vertek, hogy az ütések halált okoztak, minden bizonnyal komoly sérülések találhatók”

– mondta az ügyvéd, aki azt is elárulta: a vizsgálatok eredményeit még nem kapták kézhez.

“Zűrös” család, börtöntöltelékek, mégis ők “félnek”

A Blikk azt írja, “S.” Norbert egész családja “elég zűrös”, így elég sok haragosuk lehet a való életben is, nemcsak a virtuális térben.

A rokonságukban többen börtönviseltek, így egy esetleges megtorlás esetén elég nehéz lenne kideríteni, hogy a gyilkosság vagy épp egy elégedetlen “üzlettárs” bosszúja áll a háttérben – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő, a családot jól ismerő férfi, aki úgy tudja, a gyilkosság miatt őrizetbe vett “S.” Norbert és “V.” János rokonok.

A lap információi szerint a két férfi egy ideje nem tartotta a kapcsolatot, nem lehetett őket együtt látni. Ám az, hogy mind a ketten a Balatonhoz közel “dolgoztak”, ismét összehozta őket. A tragédia éjjelén egyikük munkatársának a születésnapját ünnepelték, ezért érkeztek a településen tartott szüreti fesztiválra.

Forrás: Kuruc.info