Vadhajtások

Érdeklődés hiányában elmaradt a baloldal „hatalmas” bulija

Érdektelenségbe fulladt Ujhelyi István, Szanyi Tibor és Niedermüller Péter vasárnap esti budapesti bulija.

Az MSZP és a DK brüsszeli politikusai még az interneten is kampányoltak, de csak 40-en igazolták vissza az eseményt, végül pedig néhány újságíró, pár szimpatizáns, valamint a három baloldali európai parlamenti képviselő gyűlt össze.

A szervezők mindent megtettek, még plakát is készült

Politika, vita, élő, zenés buli – beszélgetés Európáról, a Sargentini-jelentésről, Magyarország helyzetéről – így harangozták be Facebookon az európai parlamenti képviselők rendhagyó rendezvényüket, még külön plakát is készült az eseménynek – számolt be az M1 Híradója. A felhívás szerint „hatalmas bulira” invitálták az embereket, ám már a közösségi oldalon is látni lehetett, hogy nem lesz sok érdeklődő a rendezvényen. Csupán 204-en érdeklődtek és 46 ember jelezte, hogy ott lesz a fórumon.

Az eseményen a DK-s Niedermüller Péter külön megköszönte az érdeklődést, a szocialista Szanyi Tibor pedig közölte: mindenkit megismert, aki elment az eseményre, majd kormánybírálatba kezdett a csekély számú közönség előtt. Az M1 beszámolója szerint Szanyi Tibor beszéde után Ujhelyi István zárta le a pódiumbeszélgetést azzal, hogy „akkor a házibulit megnyitjuk”.

A házibuli azonban elmaradt, miután a sajtó képviselői távoztak, a szervező politikusok az ott maradt résztvevőkkel az asztaloknál beszélgettek tovább.

Forrás: Hirado.hu