2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ismét felvonultak a brit futballszurkolók - elegük lett abból, ami a hazájukban folyik

Az MTI-t valamiért nem érdekli a téma, sebaj...

Londonban újabb felvonulást szervezett a Democratic Football Lads Alliance (Demokratikus Futball Szurkolók Szövetsége). A hazafiak a londoni Park Lane-től a Whitehall-ig meneteltek, tiltakoztak a bevándorlók által elkövetett bűncselekmények, a "betelepítés ellen" és a médiumok manipulációja ellen. Szerintük a médiában elhallgatják ezeket a dolgokat és folyamatosan hazudnak a briteknek.

A megmozdulást a legnagyobb közösségi oldalon propagálták a szervezők azt állították, hogy tiltakoznak a visszatérő dzsihadisták, a migránsok betelepítése és a "nemi erőszakoló bandák" ellen.

A fővárosiaktól legtöbben a West Ham United és a Millwall huligánjai képviselték magukat. Több száz sok csatát megélt, középkorú angol huligán vett részt az eseményen, akik több rigmust is elővettek:

"Kinek az utcái???" 

-kántálták a multikutúrális fellegvár belvárosában.

Természetesen az antifasiszták is kilátogattak a menetre. A hazafiak próbáltak leszakadni a zsarukról és megkínálni a vörösöket. Az antifasisztákkal azonban nem sikerült kontaktba kerülni, helyette a rendőrökkel harcoltak.

Azokkal a rendőrökkel, akik hétről-hétre kapitulálnak a bevándorlók elleni fellépéseken, azonban most karakán módon sikerült megverniük néhány honfitársukat.

Tommy Robinson is sikerült belekeverniük a történetbe. Az angol nacionalista fenegyereket többször vonult már fel a DFLA-val.

Képek a tüntetésről:

Bede Zsolt - www.vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató