Vadhajtások

A Jobbik molotov-koktélokkal készül 23-án | Igazi ökrök vagytok ez a véleményünk

Ma délután vettük észre, hogy a bár nevében még Jobbik Magyarországért Mozgalom, de amit mára már az országnak 4/5-e simán csak csicskáknak nevez, elkészítette az október 23-i ellenálló nagygyűlésükre a plakátját.

Most azon nem gondolkodunk, hogy a liberálissá vedlett alakulat, akik tegnap még szargentini szoknyája alá menekültek, egyszóval hazát árultak a tőlük megszokott módon – tartózkodtak – mit fog kapni mondjuk az LMP-sektől vagy a Spinóza ház népétől ezért a plakátért.

Ahogy szembejött velünk, nemes egyszerűséggel az villant be, hogy ezeket nemhogy nem külső nyomásra verték szét, bármit is üvöltsenek halálhörögve, hanem simán mintha pszichiátriai osztályon érezné magát az ember. De akkor nézzük csak meg egy kicsit jobban ezt a plakátot, ami hatalmas ellenállásként van feltüntetve – Mindenki a rádióhoz! felkiáltással.

 

 

Ez így kurva hangzatos is lehetne, ha azon a címen lenne a rádió. Csak hát az a rádió már régesrég elköltözött onnan. Aztán ahogy tovább pásztázza az ember, megakad a szeme a hisztis Jákob Péteren, Velkovics Vilmos után szabadon az ellenálló úr fogja levezényelni ezt az összeröffenetet.

Dehát nem is lenne Jobbik a Jobbik, ha ebből is nem az tűnne ki, hogy értelmiség nélkül most már mennyire fárasztóak.

De kurvára.

Jön a narancssárga tank, gondoljuk ez jelképezi a Fideszt, és sorakoznak a Molotov koktélok, amiken nevek vannak feltüntetve. Most abba megint ne menjünk bele, hogy ki gyűlölködik, mert még a végén megint megkapjuk azt, hogy mi a Fidesz emberei vagyunk.

Egyszerűen csak annyira szánalmasnak látjuk, hogy most olyan plakáttal rukkoltak elő, ami egy valódi radikálist véleményünk szerint megsért. Már csak azért is, mert a radikalizmusba beletartozik a bátor hazafias kiállás, amit az 56-os hősök is tettek. De pontosan ezeket vagdosta le Vona Gabi, őket nyírták, mocskolták, megrendelésre róluk írtak cikkeket és nem utolsó sorban magát Pongrátz Gergelyt árulták el.

És abba se menjünk bele, hogy ez a Facebookon sértő vagy nem sértő, mert 10 évvel ezelőtt akár 3 mondatért is kopogtak a rendőrök. Akkor egy Molotov koktélos plakátért mi lett volna? Erről Budaházy Gyuri bizony sokat tudna mesélni. Természetesen szánalmas ez az egész színház, csupán azért ragadtunk billentyűzetet, és írtuk ezt a pár sort, hogy ez is meglegyen.

Mert mi is ott leszünk.

Megnézzük a harcias ellenállásotokat a lepukkant, fogatlan DK-soktól elrabolt „újjobbikosokkal“ és jót fogunk mulatni rajtatok. Mert ti nem lehettek magatoktól ennyire hülyék.

Egyszerűen ökrök vagytok!