2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Miattuk csukták le Tommy Robinsont, most 221 év börtönt kaptak a szörnyek

221 évet kapott 20 huddersfieldi grooming bandatag, aminek a tárgyalását közvetítettem és ezért engem börtönbe küldtek,- írja Tommy Robinson. Ezen szörnyek erőszakoltak és kínoztak meg olyan fiatal gyerekeket, akik 11 évesek és 5 vagy 6 év múlva szabadulnak.Az egyik szemétláda Pakisztánba ment az ítélethirdetés előtti hétvégén, mert a hatóság óvadékot biztosított neki! A szemétládák elleni bizonyítékok súlyával, hogyan is dönthet a hatóság abban, hogy nem jelentenek kockázatot a közösség számára és hogyan hagyhatják őket az utcán sétálni a lányainkkal, írta Tommy.És beszámolt az MTI is az esetről:
Húsz férfit ítéltek börtönbüntetésre több mint egy tucat tizenéves lány elleni szexuális erőszak és bántalmazás miatt – jelentette pénteken az AP amerikai hírügynökség.
Az ügyek sajtóembargóját az illetékes bíróság pénteken oldotta fel, a szóban forgó férfiakat idén, több tárgyalás során ítélték el. Az AP rövid jelentéséből annyit derül ki, hogy az elítéltek egy banda tagjai voltak, akiknek – az ügyészség szerint –  Amere Singh Dhaliwal volt a vezetője. Rá korábban már 18 év szabadságvesztést szabtak ki 22 rendbeni nemi erőszak miatt.És a Russia Today beszámolója:Az AP tudósítása szerint ezek az ügyek beleillenek azoknak a bíróság elé került eseteknek a sorozatába, amelyek főként pakisztáni származású férfiak által elkövetett, gyerekek elleni szexuális visszaélésekről szólnak. Egy Grooming banda, aminek a tárgyalását korábban az Angol Védelmi Liga alapító Tommy Robinson közvetítette, a vádlottak összesen 221 éves börtönbüntetést kaptak azok után, hogy a fenegyerek a tinédzser lányokkal szemben elkövetett kampányt indított, aminek a tinédzserek áldozatai voltak a nemi erőszaknak és a szexuális megaláztatásnak. A 20 férfi, akiknek az életkorának intervalluma 27 és 54 közé tehető. A Tendersea művelet részének köszönhetően ítélték el őket, három tárgyalás közben. Az ügy részleteit fel lehet tárni azok után, hogy a bíró egyetértett abban, hogy megszüntetik a közvetítési korlátozásokat pénteken.
Tommy Robinson a második tárgyaláson vett részt és sajátos stílusban közvetített a bíróság épületén kívül, amíg az esküdtbíróság tanácskozott. A banda által megalázott 15 iskolás lány esetét úgy jellemezte a bíró, hogy a "a fokozat csúcsa volt" . A legelszigeteltebb esetnek a 11 és 12 éves áldozatokét tekintették, ugyanis ezen részéről gondoskodásra szorulnak, mert tanulási nehézségekkel küszködnek az eset után. A banda 2004 és 2011 között követte el a bűncselekményeket és ilyen nevekkel illették magukat a tagok, mint "Drakula", "Bestia" és "Nővér"... A banda vezérét Amere Singh Dhaliwalt 18 évre ítélték és még csak 35 éves. A bíróság arról is hallott, hogy a bűnözők hogyan is csalogatták el a lányokat mindenféle ajándékokkal és ételekkel, majd az áldozatokat, parkokban, házakban, parkolókban és Snooker centerekben erőszakolták meg. Robinson, akinek a születési neve: Stephen Yaxley-Lennon 13 hónapos börtönbüntetést kapott elsőfokon a törvény által megfogalmazott bírósági szabályok megsértéséért azok után, hogy a vádlottakról élő videós közvetítést tett közzé a Vadbookon, miközben a vádlottak a Leedsi bíróság épületébe tartottak. Robinson ítéletét később semmisítették meg. Robinson ügyére a jövő héten kerül sor, az Old Baileyn. Kazahsztán és Jemen is radikális lépéseket tett a pedofil bűnözők ellen, amikről korábban cikkeztünk.  
  Forrás: Tommy Robinson Fb-oldala, Pestisrácok.hu, Russia Today  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató