Vadhajtások

Bundás Andi besétált a [email protected]őbe: bemutatjuk a legújabb jobbikos hazugságot

Ahogyan tegnap elsőként beszámoltunk, képek formájában, hogy a csicska Jobbik ellenállása, egészen 300 főig terjedt, Varga Damm Bundás Andrea úgy gondolta, gorsan feltölt egy képet a falunkra. Ezt itt még meg lehet tekinteni.

Andikát természetesen szétszedték a követőink, mint valami papírkutyát. De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a képen tényleg úgy látszódik, mintha az utca tele lenne emberekkel, és Bundás is több ezer embert írt. Tehát mi hazudunk. Csak akadt egy kis bibi. Tegnap az egyik tudósítónk éppen onnan fényképezett,-ahol a “tömeg” vége volt. Megmutatjuk Bundás által terjesztett képet, s tettünk egy piros vonalat oda, ahonnan a tudósítónk fotózott.

 

Bundás, ezzel bizonygatta, hogy ezrek voltak, tele az utca:

 

Nagyon fura érzésünk támadt, ezért néztünk utána. Hiszen volt már olyan a Jobbik történeteiben, hogy valakik eltűntek képekről. Gyöngyösi Marcit egyszer például leretusálták Vona mellől, hogy jobban nézzen ki Gabi. No, a tudósítónk képe akkor:

 

 

Ráadásul egyértelműek a támpontok. A sárga épület, a fák. Kérdés az, hogy ki hazudik, ugye Bundás? Mi nem az biztos.

Szeretnénk arra kérni, hogy amennyiben nincsen médiátok, ne a mi falunkat használjad a hülyeségeid reklámozására, bár ha az jó neked, hogy lealáznak itt nálunk. Hát csináld. Mi lassan már kezdünk sajnálni téged, mindig beszaladsz a faszerdőbe, aztán forgolódsz csak. Tátott szájjal.

 

Vadhajtások.hu