Vadhajtások

Sneider: Orbán retteg az ellenállás elkezdődött | Vadhajtások: keresd fel a kezelőorvosodat

Ezt még mára, bár tudjuk, hogy már nagyon-nagyon sok ez minden épeszű embernek. A kamu-szkinder Jobbik elnöke tényleg háttal ül a moziban. Értjük mi az egot, meg azt, hogy “határozottnak” kell lenni a legnagyobb (hahaha) ellenzéki párt elnökeként. Na de Tomi. Te teljesen ökör vagy? Ha megengeded a tegnapi posztodat az “ellenállásotok” után amit kitettél, most átfutjuk.

Kezdjük is:

Azt írod Tomi, hogy:

A kormány a nemzeti ünnepen kénytelen volt rendőrsorfal mögé bújtatni mindent, amihez köze van. Az MTVA épületét, Lendvay utcai Fidesz-székházat.

Ezt a rendőrsorfalas hangulatkeltésedet maximum azok veszik komolyan, akik esznek még a nejlonzacskós húsból.

De menjünk tovább:

Nem ismerős ez valahonnan? Mintha Gyurcsány Ferenc a maga idején ugyanilyen eszközökkel védekezett volna az igazság ellen.

 

Tomi, Te is ott voltál 2006-ban. A mai napig vered emiatt a nyálad, s posztolgatod a képet, magyar zászlóval állsz a székháznál s telefonálsz. Te ha nem tudsz különbséget tenni az akkori Hazafiak és a mostani, megmaradt híveitek között, akkor kezdünk aggódni miattad. Te is tudod, illetve kell, hogy tudd, a tegnapi csürhéteket maximum 10 rendőr szétkergette volna ha akarja. Simán az eszeteket játszottátok a kameráknak.

És írod ezt is:

Az ellenállás ma kezdődött el igazán, nagyon büszke vagyok a közösségünk bátor kiállására!

Tomi, erre nem tudunk mit írni már tényleg, csupán ennyit:

Keresd fel kezelőorvosodat vagy gyógyszerészedet, ha tüneteid nem javulnak.

A szkinder posztja:

 

Vadhajtások.hu