Vadhajtások

Nóta: Mindenfelől özönlenek a faszszopó gecik, takarók és kaja helyett lángszórót nekik

Régóta kering egy igazi szókimondó nóta az éterben. A Rózsaszín Pittbull névre hallgató formáció előadásában hallgathatjuk ezt a migráns-nótát.

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy már 1,4 millió ember tekintette, hallgatta meg a művet, de durván szókimondó, így 18 év alattiaknak mi sem ajánljuk.

A szöveg:

Határainkon gyülekezik a legújabbkori vész birkapásztor, ISIS-harcos, embercsempész. Önkéntesek zabát visznek a sok köcsögnek a Magyar hajléktalanok meg éhendögölnek.

Mindenfelől özönlenek a faszszopó gecik takarók és kaja helyett lángszórót nekik! Mert miénk ez az ország, miénk itt a tér dögöljön meg minden kecskebaszó, aki csak él.

Nyugat-európa tehetetlen, cserben is hagytak többszáz éve nem teszünk mást csak tartjuk a hátunkat. Merkel asszony osztja az észt, hogy mit kéne tenni még befogod a mocskos pofád tetves hulladék!

Hitvány politikusok csak folyton szónokolnak Germánok és Szlávok, mind ellenünk szólnak. Közben mindenfelől özönlenek a faszszopó gecik takarók és kaja helyett napalmot nekik!

Messze ide Berlin, messze ide London a birkapásztoroknak éppen ezért mondom, hogy közel van a Bakony és itt van a Mecsek véssétek az agyatokba, hogy nem épül itt mecset!

Nem kell ide minoret és nem kell ide dzsámi, tünés haza a picsába piláfot zabálni! Visszafelé vezet egy út szögesdrótok résén basszátok meg a halottat, az anyátok temetésén!

 

 

Vadhajtások.hu