Vadhajtások

Lebuktatjuk a szomáliai migránssal kampányoló Telekomot

Újabban egy 2015-ben érkezett szomáliai migránslánnyal kampányol a Telekom.

A tegnapi cikkünkben Magyarországon elsőként adtuk hírbe, hogy a Telekom miféle undorító, magyarellenes kampányfilmet tol le az emberek torkán a TV-ben és az interneten is. Ám, ezúttal kiderítettük, hogy a Telekom kisfilmjében szereplő afrikai lány kicsoda.

Káfia Mhdi tizennégy évesen menekült el Szomáliából, egyedül, embercsempészek segítségével. Hosszú utat járt be, amíg három évvel ezelőtt megérkezett hozzánk. Ma már tökéletesen beszél magyarul, leérettségizett és az egyik legjelentősebb magyar divatrendezvény sztármodellje lett. – írja a marieclaire.hu

Szomáliából jött, pontosabban menekült, ha nem is bombázások vagy üldöztetés elől: apja kislányként eladta egy idősebb férfinek feleségül. Azt nyilatkozta: “Otthon utáltam minden férfit, de itt már voltam szerelmes” – írja a 24.hu

Tehát a lány nem háború elől menekült, hanem a Szomáliában primitív szokás elől, a kényszerházasság elől. Ezt követően pedig migránssimogató filmekben szerepelt, amivel érzékenyítő tréningeket folytattak le.

Azt viszont nem értjük, hogy miképpen juthatott menedékkérelemhez, ha Szomáliából érkezett, megannyi biztonságos országon keresztül, míg végül egyszer csak itt kötött ki. Jó… Nem vitatjuk, a lány megpróbált beilleszkedni a társadalomba. Sem nekünk, sem másnak nincs vele problémája.

A problémánk a “Magyar” Telekommal van, amely undorító módon azt közli az internetezőkkel és TV-nézőkkel, hogy a magyar hagyományokat felejtsük el, és legyünk idétlenek, degeneráltak, és olvadjunk bele az elbutult nyugati társadalomba. Azt is közli velünk, hogy a Most generáció a menő, amely modernista, megvet minden tradíciót, no és persze nem maradhatott el, hogy a most generációi között már nem csak fehér emberek vannak, hanem feketék is – akik “tipikus magyarok” a Telekom szerint.

No, és kik döntik el, ki a tipikusan magyar? Hát persze, hogy a Telekom!

Ha ez nem lenne elég: felfedeztük, hogy a videóban csupa liberális és ismert magyargyűlölő  is szerepel, például Fischer Iván művész úr.

Vadhajtások.hu