2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Juncker megint be volt állva mint a gerely, Orbán segített neki | Videó

Jean-Claude Juncker megint hangulatban volt az Európai Néppárt helsinki kongresszusán, amikor a VIP-társalgóban a tőle megszokott ruganyos léptekkel nekiindult megkeresni a kijáratot. A PestiSrácok.hu videójának tanúsága szerint végül Orbán Viktor segítségével sikerült kinyitnia az ajtót.Előzőleg Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese arról tudósított Helsinkiből, hogy már megérkezésekor is nagyon vigyáztak testőrei a furcsán viselkedő Junckerre.
Az isiászos, politikusokat végigpofozó, kokizó, papírkötegekkel legyintgető Jean-Claude Juncker testőrei kínosan ügyeltek arra, hogy megóvják szeretett elnöküket az újságírói kérdésektől. Junckert az Echo TV és a PestiSrácok.hu is szerette volna szóra bírni, és bár először igent mondott, végül nem válaszolt Bohár Dániel kérdésére, majd egyetlen más felvetésre sem, miközben a testőrei határozottan odébb tessékelték az Echo TV stábját.
Az Európai Néppárt kétnapos kongresszusán megválasztják Juncker utódját, aki a néppárt csúcsjelöltje lesz a jövő évi európai parlamenti megmérettetésen.
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató