Vadhajtások

Negyvenezren lettünk a Vadbookon! Köszönjük!

40 000-en lettünk!

Bohóckodással indult oldalunk. Amikor a Jobbik végleg feladta a radikális irányvonalat, akkor azt gondoltam, regisztrálok egy oldalt Vadhajtások névvel. 20-30 ember volt itt, és Jobbikot kifigurázó képeken kezdtünk nevetni.

Pár kép annyira jól sikerült, hogy ez a pár ember elkezdte osztani. És így lettünk 100-an, 200-an majd 500-an. Aztán bevadult a kampány, mi a Jobbikot ütöttük, vágtuk, csíptük, haraptuk és rávadultunk a liberális tüntetésekre. Állandóan közöttük vagyunk a mai napig, mert azt gondoljuk, hogy a poén fegyverét használjuk az elejétől kezdve oldalunkon és ezt mindenképp meg kell tartanunk. Háromszor kapcsolták le oldalunkat a kampány ideje alatt.

A választások előtt 3 nappal, 18 napos szünet után 17-18 000 követővel mégis visszakaptuk oldalunkat. Április 20-a környékén úgy gondoltuk, hogy van mit keresnünk a jobb oldalon. Április 22-én így került megalkotásra a vadhajtások.hu legvadabb jobboldali hírportál. A választáok után megdupláztuk követőink számát, mindenféle reklám, pénz és támogatások nélkül.

És ma átléptük azt a 40 000-es számot a Facebook oldalunkon, amit sosem gondoltunk volna.

Napi 25-30 000 olvasóval büszkélkedhetünk, ez az átlag, de ehhez jönnek a kiemelkedő cikkeink, amik beszakítják a netet. Köszönetet szeretnénk mondani azoknak a portáloknak, akik többször lehozták anyagainkat, videoinkat.

Természetesen köszönjük azoknak az embereknek is, akik megpróbálták telesírni még az Európai Parlamentet is felháborodásukban, hogy ilyen oldal működhet. Folytatjuk azt az utat, amivel indultunk, hiszen nekünk az a felháborító, hogy vannak még a magyar politikában és közéletben olyan emberek, akik úgy árulják a hazát napi szinten, mint ahogy mások boltba járnak kenyérért és tejért. Nem kevés borsot törtünk már ellenségeink orra alá, de ígérhetjük, hogy fogunk még.

 

Vadhajtások – csúcsszerkesztősége