2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hagyjuk, hogy meggyalázzák a nándorfehérvári csatát?

Egészen elképesztő aljasságra készülnek Szász Jánosék, akik megírták a legdrágább magyar film forgatókönyvét.A hétfői Sajtóklub témája az 1456-os történelmi hőstettünk volt, amiről filmet szeretnének készíteni a hírhedt vadliberálisok és magyargyűlölők. Stefka István ismertette a forgatókönyv részleteit, amelyből kiderül a durva történelemhamisítás:Hegedűs Bálint forgatókönyvének 60. oldalán kerül szóba Hunyadi János. Maga a csata a 70. oldalon jelenik meg először. A teljes forgatókönyv pedig 94 oldalas.Erre a történelemhamisításra 7 milliárd forintot szánnak, így ez lesz minden idők legköltségesebb magyar filmje. Ez egy fikció, amit a szélsőséges liberálisok próbálnak lenyomni a torkunkon.A film röviden arról szól, hogy két magyar fiatalt elrabolnak a janicsárok, és átnevelik őket.Nem tudunk meg semmit Kapisztrán Jánosról sem, aki 20.000 keresztessel jött segíteni Hunyadiéknak. Hiába várjuk a Hunyadi János halálos ágyán elmondott búcsúszövegét.
"Vigyázzatok nemzetemre! A hazát nagyon nagy veszedelem fenyegeti!"
Ugyebár Hunyadi Jánosnak volt két fia: Hunyadi László és Mátyás király, de nem említik meg őket. Esetleg Szilágyi Erzsébet? Smafu. Viszont helyette van egy kis multikulti imádat. Amikor Hunyadi János buzdítja a harcosokat, mindenkiről szó esik. Olyanokról is, akik nem is léteztek.
"Magyar vitézek, tisztelet Nektek! Szerb sajkások, horvát huszárok, tisztelet Nektek! Lengyel vasasok, lOvári pattantyúsok (cigányok), tisztelet Nektek! HÉBER TÜZÉREK, TISZTELET NEKTEK!"
Beszarás. Amúgy a héber az egy nyelv, nem nemzetiség. Illene tudni. Az a 'legviccesebb', hogy úgy állítják be, mintha  magyarok nem is léteztek volna. Azt sugallja, hogy mások vívták meg ezt a csatát. És akkor hallgassuk meg a Sajtóklub tagjainak véleményét: https://youtu.be/l0e9fiAyGWsBede Zsolt - www.vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató