Vadhajtások

Zajlik az élet a “csodálatos” bulinegyedben

Drogdílert fogtak a rendőrök november 10-én este a bulinegyedben – számol be a Police.hu. A 29 éves budapesti Sz. László éppen átadta a kábítószert a vevőnek, amikor tetten érték, később a lakásán összesen 9,7 gramm kokaint találtak kis nejlontasakokba porciózva.

Nem sokkal később elfogták Sz. László egyik “ügyfelét” is, aki azért vett tőle drogot, hogy azt később továbbadja. A szintén 29 éves H. Jánosnál 400 ezer forint készpénzt, budaörsi lakásán pedig 18,9 gramm kokaint találtak. Miközben a rendőrök a férfi lakásán kutakodtak, pechjére érkezett egy vásárló is, aki H. János testvérét, Andrást kereste, aki – mint kiderült – szintén drogdíler. Mind a két férfit elfogták, majd a budaörsi ház másik lakrészében további 59,4 gramm kokaint és 124 gramm marihuánát találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói négy férfit kábítószer birtoklása miatt, míg H. Jánost, Sz. Lászlót és H. Andrást – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A rendőrök előterjesztést tettek a dílerek letartóztatásának indítványozására.

Forrás: Hunhír