2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Meghekkelték a Jobbik híroldalát?

Az Európai Ügyészséghez való csatlakozás nem szuverenitási kérdés, sőt, maga a megoldás, melyen tisztességes honfitársaink helyzetének javítása és a magyar családok jövője múlik, ezért a Jobbik a következő időszakban szervezett formában fogja gyűjteni az aláírásokat ennek érdekében - ez olvasható az Alfahír oldalán - írja a kuruc.info.A hekkelés gyanúja azért merülhet fel, mert ismeretes a Jobbik álláspontja ebben az ügyben:
  • a szupranacionális ügyészség koncepciója az Európai Egyesült Államok felé mutat;
  • az Európai Ügyészség nemzetek feletti modellje aránytalanul korlátozná a büntetőjog tekintetében meglévő tagállami szuverenitást;
  • az Európai Ügyészség valójában birodalmi ügyészséget jelent.
A fentieket Staudt Gábor, illetve Balczó Zoltán nyilatkozta, az alábbi cikkben érhetők el, még videó is van hozzá.Erre most EU-s Jusztícia és a fentiek szöges ellentéte fogadja azt, aki valamiért az Alfahírről szeretne tájékozódni:Na de ki lehetett a hekkelő? Macron, amiért Vona ígéretével ellentétben mégsem számíthat az "április 8-a után felálló új, a Jobbik által vezetett kormányra"? EU-s internetbetyárok, akik így bosszulták meg a titkos luhanszki kiruccanást? Vagy netán maga Kovács Béla? Nem fárasztjuk tovább kedves olvasóinkat, nem az Alfahírt hekkelték meg, hanem magát a Jobbikot, és nem más, mint Vona Gábor és jelenlegi bábjai a párt élén. Az elsőként mutatott cikk 2015. május 11-i, a mostani 2018. október 31-i. 180 fok bő három év alatt, és nem csak ebben a témában. Ezt nevezik ők néppártosodásnak.(Kuruc.info)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató