Vadhajtások

Igy telnek a birminghami hétköznapok

A 888.hu közölt egy egészen érdekes videót a birminghami allapotokról.

Megdöbbentő videó látott napvilágot. Az eset Birminghamben, a migráció által egyik leginkább sújtott brit nagyvárosban történt. A migránsok macsétával, kalapáccsal estek egymásnak.

Egy helyi lakosnak sikerült videóra vennie a szörnyű esetet, amelyben egy migránsbanda támadott meg valakit.

A lakók szörnyülködve, káromkodva figyelték a brutális eseményeket, amely Birminghamben, a Trinity utcán történt – írja a Daily Mail.

Videón látható, amint egy csapatnyi felfegyverzett férfi kerget egy másik férfit. A fegyveresek közül kettőnél méteres macséták láthatóak a felvétel tanúsága szerint, melyekkel többször le is sújtanak az áldozatra. Mások ütik-verik, rúgják a földre került férfit, megint mások kalapáccsal sújtanak le rá. A bandatagok többször elkiáltják magukat, miközben a férfit ütik. Az áldozat megpróbálja védeni a fejét a karjával. Az is elég durva, hogy az eset fényes nappal történt.

A rendőrséget a megrémült lakók hívták ki, a járőrök gyalog kezdték üldözni a bandát. A hatóság emberei szerencsével jártak és két macsétás fickót elkaptak.

A csodával határos módon csak két ember sérült meg könnyebben a támadásban. A rendőrség közlése szerint két férfit tartóztattak le, akik 20 és 28 évesek.

Az eset azért is kiemelt figyelmet kapott, mert Nagy-Britanniában egyre nő a bűnözés, a késelések száma 14 százalékkal magasabb, mint egy évvel ezelőtt. Ezen a héten már 250-re nőtt a késeléses bűncselekmények éves száma.

Londonban minden eddiginél durvább a helyzet, idén már 119 gyilkosság történt.
Forrás: 888.hu