2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Fekete-Győr: Orbán egy takonygerincű tolvaj gazember, de most nem erről beszélek

Fekete-Győr András a Momentum elnöke fellépett a színpadra, a mai CEU-s tüntetésen, s  úgy  kezdte a zavarodott beszédét, hogy most nem arról fog beszélni, hogy „Orbán Viktor mekkora takonygerincű tolvaj gazember”, mert szerinte erről már nagyon sokat hallhatott a közönség. Inkább a megalkuvásról és a meghunyászkodásról beszélt.
A Momentumos srác felhozta, hogy miközben a kormány betiltott egy tudományterületet, a társadalmi nemeket, az ország 64 egyeteme közül csak elenyésző kisebbség állt ki az ELTE sztrájkja mellett. Majd nekiment a rektoroknak, tanároknak. Egyszóval valami hatalmas Istent játszott a 200 retardált előtt, kik a hülyeségét hallgatták.
„Hol vannak ilyenkor a rektorok? Hol vannak a dékánok? És azt is meg szeretném kérdezni: hol vannak ilyenkor az egyetemi tanáraink?”
- teszi fel a kérdését Fekete-Győr András. Majd arról beszélt, hogy a mostaninál több embernek kell kiállnia, mert a Momentumban azt tanulták meg, hogy Orbán az erő nyelvén beszél, és csak az erő nyelvéből ért. Ezért arra kérte a felsőoktatás vezetőit, szereplőit, hogy fogjanak össze. Aztán elballagott a picsába, a 200 agyhalottal együtt.   Köszönjük!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató