2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Sneider lejjebb ért: a határon túli magyarok jobban élnek, és még pénzt is kapnak a magyar államtól

Elsőre talán szerencsésnek is volt nevezhető a Jobbik szempontjából, hogy a pénteken zajló Magyar Állandó Értekezlet nem volt sajtónyilvános esemény. Így nem kellett volna nyilvánosságra kerülnie Sneider Tamásnak, a Jobbik elnökének egészen elképesztő tartalmú beszéde sem, ha épp nem ő maga számol be Facebook-videójában az eseménynek helyt adó Várkert Bazár előtt. Íme, ez lett a Jobbikból,- számol be a pestisrácok.hu.
  Hogy hová süllyedt az egyre inkább elprolisodó hajdani radikális párt, mi sem bizonyítja jobban, hogy Sneider Tamás a külhoni magyarság képviselőinek arcába mondta gyakorlatilag azt, amivel Gyurcsány Ferenc is lázítja szektapártjának támogatóit. Mint a Jobbik elnöke videója elején fogalmazott, a magyar kormány olyan elszakított területeken lakó magyarságnak ad támogatást,
ahol sokkal jobban élnek mint mi, ilyen Románia és a Felvidék.
A proli-irígységet megsarkantyúzó Sneider ezután kijelentette, hogy a magyar komány csak újabb árkokat ás a határon túli is a csonka-magyarországi magyarok közé, például azzal, hogy lehetővé teszi, hogy részt vegyenek az EP-választásokon. A Jobbik elnöke szerint ugyanis a magyar választók többsége (!) úgy érzi, hogy kérdéses a határon túli magyarság európai választójoga. Véleménye szerint ez csak ellenségeskedést szül. Sneider elmondta, a határon túli magyarság képviselőit arról is tájékoztatta, hogy a Jobbik ki fog állni az EU-ban az elszakított területek autonómiáinak megvalósulásáért. De hogy miért is? Mert akkor – ismét csak a proli-irígység – nem kellene a magyar államnak százmilliárdokat költenie a határon túli magyarságra, és megszűnne a magyar államtól való függésük. Majd hozzátette, a jelenlegi kormány nem tesz az elszakított területek autonómiaigényének megvalósítása érdekében.
Aki szeretné megismerni a Jobbik valódi arcát, az nézze meg a teljes videót, és képzelje el, mit érezhettek a Magyar Állandó Értekezletre érkező határontúli magyar képviselők Sneider felszólalása után.
  Azt pedig csak halkan megjegyezzük, hogy egy 72 ezer követővel rendelkező oldalon, mindösszesen 3500 ember volt erre ezidáig kíváncsi. Talán bele kéne tolni pár tízmilliót fiúk, mert ez harmatgyenge.... Forrás/fotó/videó: facebook.com, pestisracok.hu nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató