Vadhajtások

“Már nagyon fél tőletek a zorbán!”

Szemezgettünk a Facebookon…

Betűhív részletek a Gyurcsány-fanok kommentjeiből.

“Nagyon fėl töletek Orbán és bandája!! Ne hagyatok nekik egy perc nyugtot sem!!! HAJRÁ FERI!!!”
“Ha a gyanú árnyéka rávetülne a hatalomra / már pedig igen/ akkor ez már tiszta fasizmus. Ilyen intenzitású, gyors lefolyású, csak egy bizonyos területre korlátozott tűz csak szándékos lehet.”
“Túlságosan messzire megy a Fidesz! “
“1932 fasizta naci nemet orszag Rôhm puch kolibri hadmuvelet Ismerteb neven Hosszu kesek ejszakaja”
“Ettől csak mèg jobban fogom szeretni a DK–t!!! Ès gyűlölni a fideszt.”
“Rémlik valakinek,mikor az Európai parlamentben orbán fejére olvastak,nem tudom le írni a nevét,🤔Junker,vagy ki?Meg kérdezte orbántól,hogy legközelebb mit fog csinálni?KÖNYVET ÉGET?!”
“Hát ő nem könyvet, hanem ellenzéki irodát égetett.”
“Orbán retteg Gyurcsány Ferenctõl már eddig is rengeteget ártottak neki De nem sikerül megtörni! Kitartást !”
“Az már nyílt titok, kik szervezték 2006-ot. Az is ki fog derülni most kik álltak a véletlen tűzeset hátterében. Olyan dezsavű érzésem van. Mintha korábban is lettek volna már politikai hátterű gyújtogatások Magyarországon. Mi volt ez? Figyelmeztetés?”
“Ez borzalmas. De sajna tudjuk hogy mire képes ez a törpe diktátor”
“Ez nem volt véletlen szándékosan csinálták, mert a Demokratikus Koalíció, a legegységesebb Párt! Ezt nem tudja senki felbomlasztani! Egységben van az erő!”
“Gondolom megint a fradika verő emberei véletlenül ott bográcsosztak oszt kipattant egy szikra ! A törpe geci fejéből !”
“A felcsuti Nero bosszúja,megfélemlíteni akarása, s a macedon elnökkel kapcsolatos bűncselekmènyének Gyurcsány F-re tolása ..
Mennyi idő múlva érkeztek ki a tűzoltók, hány és mekkora autóval? Itt a Fb-on olvastam, hogy valaki látta, miszerint kb fél óra telt el mire 4 kis autóval kimentek a helyszínre, s immel-ámmal kezdték az oltást, majd később érkezett egy komolyabb autó is.”


És így tovább, és így tovább…


(A helyesírást hagyjátok figyelmen kívül + a neveket nem közöljük, mert a hülyéknek is vannak személyiségi jogaik…)