2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Bauer szerint bevádorlásra van szükségünk | Szerintünk meg a Kurva Anyádat

Igen, a címben szereplő lázálom Bauer Tamás fészbukoldalán található, de nincs is ebben semmi meglepő, demagógiában nagyon erős a bácsi, mert az is kijött belőle, hogy szerinte jobb környezet egy gyereknek ha homoszekszuális párnál van, mint a veszekedő heteróknál,- írja a Pestisrácok.hu.
Bizonyám. Mintha más alternatíva nem is létezne. Mindezek a nemzeti konzultáció kapcsán jutottak eszébe. Érdekes körülmény (nem az), hogy a szadeszos nagypapa szellemi társra akadt Bangóné Borbély Ildikó személyében. Hogy miként? Olvasson tovább!
Nem titok, hogy egy nemzet fennmaradása nagyban függ attól, hogy elegendő gyermek születik-e, egészséges marad-e a társadalom korfája, lesznek-e elegen azok, akik tovább tudják vinni a hagyományokat. Nemzetstratégiai és gazdasági kérdés is egyben, Európa-szerte küzdenek a kormányok a népesedési problémákkal. Egyes országokban a féktelen bevándorlást támogatják, amely már most látható módon felborította a társadalmi egyensúlyt, hiszen kulturális és vallási problémák, beilleszkedési anomáliák, erőszakhullám kíséri a korlátok nélkül engedett migrációt. Sok nyugat-európai ország ezt a saját kárán észlelte, azonban sokszor önmaguknak sem vallják be, hogy mekkora a baj, így a folyamat továbbra sem állt meg.

CSÖKKENŐ SZÜLETÉSSZÁM, FOGYÓ NÉPESSÉG

A csökkenő születésszám és az azt meghaladó halálozási arány Európa nagy részén súlyos probléma, azonban a felborult arányokat csak súlyosbítja az idegen “kultúrák” nyakló nélküli befogadása. Ezért elengedhetetlen, hogy a problémával küzdő országok gyermeknövelési kedvét növeljék. Magyarországon 1981 óta fogy a népesség, a születésszám csökkenése azonban már a ’70-es években elkezdődött. Az azóta eltelt 37 év alatt majdnem egymillió fővel csökkent Magyarország népessége. Már a szocializmusban próbáltak kezdeni valamit a problémával, azonban megfelelő szakértelem és források hiányában egyre rosszabb lett a helyzet. Szó szerint a túlélést jelenti, hogy hogyan sikerül javítani az állapoton. Az utóbbi évek családpolitikai intézkedései is segítettek abban, hogy a növekedjen a termékenységi ráta, ezt próbálja most a kormány újabb intézkedésekkel elősegíteni.

A kép jobb oldalán Bauer Tamás; MTI Fotó: Bruzák Noémi

INKÁBB A BEVÁNDORLÁS

Ez a problémakör tehát elvileg minden politikai pártot és mozgalmat össze kellene rántson, hiszen közös az érdek, ebben a témában nem érdemes kisszerű politikai haszonszerzéssel foglalkozni. Bauer Tamás nem először tesz tanúbizonyságot arról, hogy mennyire nem kedveli azt az országot, melynek állampolgára és amelyet képvisel politikusként. A jelenlegi nemzeti konzultáció témája is csupán negatív gondolatokat hoz elő a több pártot megjáró balliberális politikusból, aki nem is rejti véka alá flegmaságát, érdektelenségét és a kezdeményezés iránti ellenségességét:
Valaki azzal kommentálta a kérdéseket a Facebookon, hogy ezekre a kérdésekre nem lehet nemmel válaszolni. Szerintem ez tévedés. (…) Az 1. kérdés azzal kér egyetértést, hogy az ország súlyos demográfiai problémáját nem bevándorlással, hanem több hazai gyerekvállalással kell megoldani. Ez szép gondolat, csak nem lehetséges. 
Az országért aggódó Bauer azonban itt nem áll meg:
…a trend megváltozásához több generáció kell, vagyis a változáshoz legalább ötven-hatvan évet kell várni. És addig mi lesz? Addig hogyan lesz elég aktív korú, aki elég adót és járulékot fizet ahhoz, hogy finanszírozható legyen a nyugdíjrendszer és az egészségügy? Addig bizony Magyarországnak is bevándorlásra lenne szüksége, mint a nyugat-európai országoknak.
Tájékozott és felelős politikusként látnia kell, hogy a nyugat-európai országok elég komolyan küzdenek a bevándorlás által generált óriási problémákkal. Budapesten egyelőre nincs éjszakánként kocsigyújtogatás, nincs tömeges erőszak, késelés, nemi erőszak. Nincs állam az államban, no-go zónák, mecsetek, ahol azt hirdetik, hogy ez a föld immár a Próféta népéé.

DEMAGÓGIÁBÓL JELES

Bauer a bevándorlás mellett hitet tesz amellett is, hogy jobb két azonos nemű párnál felnőni egy gyereknek, mint az egymással veszekedő hagyományos párnál. A demagógia mellett a régi szadeszos hozzáállást is felfedezhetjük itt, miszerint elég ha 1 százaléknyian vagyunk, a lényeg, hogy nálunk van a bölcsek köve, amit rá akarunk kényszeríteni a többségre:
Vajon egy állandóan veszekedő, megromlott kapcsolatban élő különnemű pár jobb környezet egy gyerek számára, mint két-két, egymást szerető, harmóniában élő férfi illetve nő?

Bangóné és családja 2004-ben is a magyarok ellen kampányolt (leander.blogstar.hu)

KÖVETKEZETESEN A SAJÁT NEMZET ELLEN

Szerencsére Bauer nem maradt egyedül, Bangóné Borbély Ildikó, az óvónőből politikussá avanzsált nagyágyú nemrégiben darabokra tépte a konzultációs ívet, igen szánalmas színészi tehetséget villantva, bár ha őszinte volt a dühe, az még nagyobb baj. Ne felejtsük, hogy arról a politikusról beszélünk, aki 2004-ben az arcát adta Gyurcsányék óriásplakátjához, melyben családjával szerepel és a kettős állampolgárság ellen buzdít. Ő is konzekvens tehát, korábban sem szerette a magyarokat, utálata azonban vélhetően tovább erősödött az utóbbi időben. Ezekben a kérdésekben tehát abszolút egyértelműen kiderül, hogy ki mit szeretne tenni ebben az országban, ezért a társadalomért, mi az elképzelése a nemzetet illetően. Bauer Tamás, Bangóné Borbély Ildikó és a hozzájuk hasonlóak csak rombolni képesek, és hiába keresnénk alternatív választ, nem mondhatunk mást: tudatosan a magyarság ellen cselekszenek.Forrás: MTI, Facebook; Vezető kép: MTI, Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató