Vadhajtások

Hatalmas [email protected] a csicska Jobbik: Szerdán bemutatják a bizonyítékokat ellenük

Szerdára idézte be az adóhatóság Szabó Balázs volt jobbikos politikust és a közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi Istvánt, hogy a Jobbik állítólagos zűrös pénzügyei kapcsán tanúként kérdezzék őket. A szekszárdi önkormányzati képviselő az ECHO TV kérdésére elmondta: szerdán konkrét bizonyítékokat visz a meghallgatására. 

Befizetésről szóló csekket és további dokumentumokat visz magával az adóhatósághoz a szerdai meghallgatásra a Jobbik volt szekszárdi képviselője. Szabó Balázs az ECHO TV-nek elmondta: a Jobbik nevetséges mondvacsinált okokkal tett ellene feljelentést csalás és sikkasztás miatt. Ezzel szerinte azt igazolják, hogy olyan dolgokat kértek tőle, amelyek törvénytelenek voltak. Hozzátette, vallomása alapján számos más tanút is kihallgathat majd az adóhatóság.

Hiába kérdeztük Mirkóczki Ádámot, a Jobbik szóvivőjét, hogy tartanak-e Szabó Balázs birtokában lévő bizonyítékoktól, de nem kaptunk választ.

Korábban Apáti István, a Jobbik volt alelnöke az Echo-Mérlegben arról beszélt, hogy a párt korrupciós pénzügyei miatt több éves börtönbüntetést is kaphat Sneider Tamás és a párt vezetői, valamint Simicska Lajos is.

Szabó Balázs és Kisberk Szabolcs, a Jobbikhoz közeli N1 TV volt főszerkesztője mellett a Jobbik volt alelnöke Volner János is megerősítette, hogy tudott arról, hogy zacskóban cseréltek gazdát gyanús pénzek a pártban.

Forrás: ECHO TV