2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Gyurcsányék leszámolással és börtönnel fenyegetik Orbánt

Mindig azt gondoljuk, hogy ellenzéki Pöttöm Palkók már nem csinálhatnak nagyobb hülyét magukból, ám újra és újra csalatkozunk. Most éppen ott tartanak, melyikük tudja harsányabban börtönnel riogatni Orbán Viktort. Végignézve a delíriumos fenyegetőzőkön (Gyurcsányon, Ujhelyin, Fekete-Győrön), akár röhöghetnénk is – de ne tegyük, legyünk óvatosak! Erre int minket Ukrajna és Macedónia példája.

A fenyegetőzők sorát a Hibbant Néró, közismertebb nevén a Szemlőhegyi Szemkilövető nyitotta, aki Facebook-oldalán !azt írta:

A macedón exminiszterelnök egy bűnöző, aki meglopta a saját hazáját. Orbán is az. Gruevszkit börtönbüntetésre ítélte a népe. Ahogy majd ez lesz Orbán sorsa is. Neki sikerült megszöknie. Orbánnak esélye se lesz.

Gyurcsányt a „most generáció” paródiája, „Fegyőr” András követte, aki szintén nem vette félvállról a fenyegetőzést. Szavaiból kiderült: ha rajta múlna, nemzetközi körözést adna ki a magyar kormányfő ellen.

Orbán Viktor, Magyarország legkorruptabb miniszterelnöke egyszer egy útlevél nélküli, nemzetközi körözés alatt álló, illegális bevándorló lesz a putyini Oroszországban. (Az orosz menekültstátuszát már megvettük neki közpénzből: Paks2)

Végül befutott a mindenre is teljesen alkalmatlan vizesnyolcas, Ujhelyi István, akinek amúgy nagyon könnyű megsérteni a kis érzékeny lelkivilágát, ő viszont mások sértegetése, gyalázása, fenyegetése terén nem ennyire finnyás. Ezt bizonyítja legfrissebb Twitter-dörgedelme:

A börtön senkinek sem könnyű, azonban a Gruevszkihez és Orbánhoz hasonló bűnözők oda valók.

Tehát 2018 késő őszén, pár hónappal a harmadik fideszes kétharmad után, és néhánnyal a balliberálisok jövő tavaszi uniós választási bukása előtt az ellenzék annyit bír kiokádni magából, hogy Orbánt börtönbe fogják zárni. Ennyire futja Gyurcsánynak, Fegyőrnek, Ujhelyinek, meg a többi, hasonló szellemi színvonalon vegetáló vakegérnek…

Az a Gyurcsány veszi szájára a „börtön” szót, akit nagy valószínűséggel csak az Obama-kormányzat agresszív közbeavatkozása mentett meg a kaptártól a Sukoró-ügyben. Bár a milliárdos hűtlen kezelési bűnügyben meggyanúsították, az ügyészség végül furcsa körülmények között megszüntette ellene az eljárást, és a vagyonkezelő két csinovnyikja vonult (helyette) börtönbe. (Sokatmondó: az amerikai nagykövetség egyik tisztviselője már akkor számon kérte Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztost a nyomozás miatt és amiatt, hogy Gyurcsány az eljárásnak érintettje lehet, amikor a bukott kormányfőt még meg sem gyanúsították!) Tehát hiába követelték a fideszes szavazók, hogy „Gyurcsány Ferenc legyen fegyenc!” – nem lett az. Sőt, az érintett, ahelyett, hogy minden nap hálaimát rebegne ezért, börtönnel fenyegetőzik…

Persze, el lehet ütni az egészet valami viccel. Hiszen nem mindegy, miről delirál néhány kilátástalanul buta, tehetségtelen, külföldről futtatott lúzer? Én azonban óva intenék mindenkit a túlzott kacagástól. Elég csak Ukrajnára vagy Macedóniára pillantani, hogy belássuk: külföldi titkosszolgálati módszerekkel, „civil” diverzánsokkal gyorsan megbuktatható még egy demokratikusan megválasztott, erős kormány is, és utána a hatalomra emelt kesztyűbábok (Petro Porosenko, Zoran Zaev) bármilyen aljasságra képesek. A nácibarát Porosenko már ukránok ezreit küldte a halálba Sorosék érdekében, a szocialista Zaev pedig éppen most börtönzi be az előző kormány tagjait, akiknek legfőbb bűnük az volt, hogy kerítést építtettek a déli határra.

Macron neje és a Momentum néhány vezetője tavaly szeptemberben Franciaországban, a budapesti olimpia megfúrása után. Küldetés teljesítve. (Forrás: Facebook)

Ugyanilyen nyomorult, bármire kapható, pénzért és/vagy hatalomért mindenre képes bábfigurák a hazánkban állomásozó ellenzékiek is.

  • Gyurcsány, akinek családi cégét több százmilliós megbízással tömte ki Brüsszel, és aki 2004. december 5-én és azóta is számtalanszor döfte hátba, árulta el a magyar nemzetet;
  • Fekete-Győr, aki a Momentummal – Párizs sikere érdekében – megfúrta Budapest olimpiai pályázatát, majd a haverjai együtt fotózkodtak Macron anyjával nejével;
  • Ujhelyi, aki 2015-ben még azt mondta, hazaárulás megszavazni a 7-es cikkely szerinti eljárás megindítását Magyarország ellen, most mégis igent nyomott a Sargentini-jelentésre.

Fonnyadt fizimiskájuk, röhejes megszólalásaik ne tévesszenek meg senkit! Ha ezt az ellenzéki szörnykoalíciót egy külföldről szervezett államcsínnyel hatalomra juttatják, itt is ugyanaz lesz a forgatókönyv, mint Macedóniában: politikai ellenfelek levadászása, bebörtönzése, déli határ megnyitása, minden mozdítható állami vagyon eladása. Akinek pedig ez nem tetszik, annak kilövik a szemét. Egyszer már megtették.

Forrás: PestiSrácok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató