2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Agyhalál: egy genderaktivista feminista könyvet olvasott Orbán elleni tiltakozásul az Országház előtt

Jordan Tannahill genderaktivista azzal szerette volna felhívni magára a figyelmet, hogy hét órán át olvasott fel egy „genderelméletről” szóló könyvet az Országgyűlés épülete előtt. A bohóckodására azonban senki sem volt kíváncsi, a magyarországi fake news médiát leszámítva – írja az Origo.
A balliberális álhírgyárak, köztük a nyíltan neokommunista Mérce.hu és Soros György blogja, a 444.hu óriási lelkesedéssel számolt be arról, hogy pénteken egy Jordan Tannahill nevű genderaktivista hét órán át olvasta fel egy szélsőséges feminista, az amerikai Judith Butler Problémás nem című könyvét a Kossuth téren. A közel 30 éve megjelent Problémás nem című mű lényege a „mainstream feminizmus” kritikája. Az írónő szerint még a hagyományos értelemben vett feminizmus is kirekesztő, mert megpróbál egységes nőképet létrehozni.
A professzor amúgy a „queerelmélet” nevű legújabb LGTBQ agymenés központi figurájának is számít. Az ő könyvét felolvasó Jordan Tannahill a blogja alapján 30 éves, kanadai származású, aki jelenleg felváltva él Budapesten és Londonban. Amellett, hogy genderaktivistásodik, civilben író és művész, legalábbis ő ezt állítja. A felolvasással – saját bevallása alapján – a „gender studies” magyar adófizetők pénzéből történő finanszírozásának a megszüntetése ellen tiltakozott. A közzétett videofelvételen jól látható, hogy senki sem hallgatja őt, de ez látszólag nem zavarta. Állítólag számos ismerőse és barátja meglátogatta fél órára, bár a videóból nem ez derül ki.
A Facebook-oldala alapján viszont a legkisebb mértékben sem hálás azért, mert befogadtuk őt, ehelyett arra törekszik, hogy megváltoztassa Magyarország politikai-társadalmi rendszerét és kulturális jellegét. November 14-én a Szovjetunió és a kommunista elnyomás ellen a szavát felemelő egyik legnagyobb formátumú amerikai elnök, Ronald Reagan Szabadság téri szobrát gyalázta meg. November 8-án pedig egy „Migrant” feliratú pólóval üzent Orbán Viktor magyar és Theresa May brit kormányfőknek, mert nem ért egyet a két miniszterelnök migrációs politikájával. Természetesen a Soros egyetem mellett is kiállt. Mindezek ellenére a magyar társadalomban nem talált túl sok követőre, tehát egyelőre magányosan harcol a „rendszer” ellen. Ha a fake news média ismét előveszi, talán Puzsér Róbert és Karácsony Gergely helyett ő lehetne a budapesti, összbaloldali főpolgármester-jelölt, feltéve, ha addig megtanul magyarul.Forrás: Origo; Fotó: Origo/Facebook
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató