2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Így játszák az agyukat - a pályán impotens - magyar futballisták

Az éjszakában nagy császárok ezek a tangabugyis fiatalok...Van, akinek semmi sem drága! Elképesztő rongyrázás és elképzelhetetlen gazdagság tapasztalható a magyar elit körében - írja a Blikk.

Kordos Szabolcs legújabb könyvéből csiklandós titkok derülnek ki a magyar elit csillogó életéről. A Blikkben a héten részleteket olvashattunk a Hungary by night című kötetből. A sorozat záró része a multimilliomos focistákról szól.

„A focistákat kimondottan kedveli a bár személyzete, mert állítólag a borravalóval és a dicséretekkel sem fukarkodnak.

– Sajátosság, hogy nálunk sok az élsportoló, főleg a focista. Néhányuk tartja magát az egészséges életmódhoz, és egyáltalán nem fogyaszt alkoholt. Mások persze, bulisabbak, természetesen emellett elképesztően gazdagok, és többségében jóképűek. Bárkit és bármit megkaphatnak, ami egy idő után unalmas, ezért folyamatosan keresik az új impulzusokat. Amikor az egyik egy modell külsejű pasival csókolózott a bár előtt egy autóban, elképedtem, hiszen a fickó eddig a heteroszexualitás stabil bástyájának tűnt. De állítólag ezt is ki akarta próbálni. Ettől még persze, továbbra is a nőket szereti – mesélte belvárosi kis lakásában Gergő egy különösen kemény hétvége után.

Az ilyen »sportos« bulik alapkelléke a körasztal közepére elhelyezett négy és fél literes márkás vodka, amelyből egy ekkora kiszerelés százhatvanezer forintba kerül. Ez kiváltható egy hasonló méretű pezsgővel ugyanabban az árkategóriában. A lényeg az, hogy legyen valami igen drága az asztal közepén. Ha híresség vagy egy-egy kiemelt vendég van a helyen, gyakran a porta néhány tagja csak rájuk figyel. Sok ismertebb magyar vállalkozó maga is ad némi jattot a portaszolgálatnak, hogy cserébe vigyázzanak az épségére, míg ő mulatozik.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató