Vadhajtások

Rendkívüli: Megvan az első halott – 80 éves nénit gyilkoltak meg Macron rendőrei

Negyedik emeleti lakásának ablakán keresztül lőttek fejbe könnygázgránáttal egy 80 éves nyugdíjas nénit a francia rohamrendőrök.

Francia sajtóértesülések szerint egy 80 éves idős néni az Emmanuel Macron által utcára vezényelt, olykor brutális erőszakot alkalmazó rohamrendőrök első közvetlen halálos áldozata,- számol be a 888.hu.

Mi történt Franciaországban? A francia középosztály az 1990-es évek vége óta egyre rosszabbul él, csalódott az egymást követő többnyire globalista, elitközpontú kormányok ígéreteiben. A mostani megmozdulások közvetlen kiváltó oka az üzemanyagadó emelésének terve volt, mellyel a mindennapi, dolgozni igyekvő átlagemberek életét nagymértékben megnehezítették, megdrágították volna.

A nyugdíjas asszony a marseille-i lakásának redőnyeit, majd ablakait próbálta éppen becsukni, amikor az utcán könnygázgránátokkal kezdték el a hatóságok a Macron ellen tüntetőket oszlatni. Hogy mennyire beleélték magukat ebbe a rohamrendőrök, hűen érzékelteti, hogy a nénit

a negyedik emeleti ablakán keresztül találta el egy gellert kapott gránát.

Az idős asszony olyan súlyos arcsérüléseket szenvedett a gránát becsapódásakor, hogy a kórházba szállítását követően azonnal megoperálták, ám már ez sem bizonyult elegendőnek, hogy megmentsék az életét. Érdekesség, hogy a városi államügyész – annak ellenére, hogy a hivatalos jegyzőkönyvek szerint az áldozat körül gránátrepeszek voltak szétszórva – azt nyilatkozta, “egyelőre nem állapítható meg ok-okozati összefüggés a halált illetően”. A hatóságok szerint december 10-én, azaz hétfőn kerül sor a boncolásra.

 

Forrás: 888.hu