2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Megbukott a párizsi diák, torkon szúrta tanárát

Párizsban egy tanárt torkon szúrta a korábbi tanulója.... Az áldozat a Léonard-de-Vinci egyetemen tanított, belehalt a sérüléseibe - írja a RT.com.

A helyi jelentései szerint a 66 éves angol tanár halálát követően egy 37 éves pakisztáni férfit gyanúsítanak a hatóságok, aki az egyetem előtt követte el a gyilkosságot.

A Le Parisien beszámolója alapján a támadó férfi 2017-ben kibukott az egyetemről és így nem folytathatta a tanulmányait. Szerda délután visszatért az egyetem területére, ahol bosszúból többször is torkon szúrta a korábbi tanítóját fényes nappal. A tanár még a halála előtt néhány pillanattal üdvözölte a korábbi tanulóját, miután beütött a tragédia. Más tanulók a helyszínen próbáltak segítséget nyújtani az egyetem munkatársának, de mindhiába, az áldozat belehalt a sérüléseibe.

Már a francia hatóságoknál egyesek azt beszélik, hogy igenis keményebb bevándorlási törvény kellene mint, hogy anarchikus módon történjen meg az ország elárasztása.

A Léonard-de-Vinci egyetem a főváros egyik üzleti negyed széli külvárosában található meg. A cikk továbbá említést tesz arról, hogy az osztályokban a gyakrabban előforduló erőszak csak fokozzák a problémát az iskolákban. Legutóbb egy középiskolai tanuló, amit elkövetett, hogy egy fegyver másolattal fenyegette meg a tanárát és ez alaposan kicsapta a biztosítékot az országban és az óriási felháborodás nem maradt el.

Vad Károly - www.vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató