Vadhajtások

A rácoknál tombol a diktatúra – nem lehet csúnyákat írni Vucicsról

A rendőrség különleges egységei őrizetbe vették kedden  ĐuroTrkulját, a közgazdaságtan és a teológia doktorát, egykori diplomatát, mert a Twitteren „csúnyákat” írt Aleksandar Vučić haladó rezsimfőről – közölte az újvidéki 021 Rádió.

Trkulja felesége, Vesna Roknić elmondta a 021 Rádiónak, hogy  ma délelőtt Belgrádban kihallgatják a férjét az ügyész előtt. Elmondása szerint a rendőrségi különleges egységei kedden betörtek üresen álló otthonukba,  ahol mindent felforgattak, majd megvárták őket a lakóépületük előtt és őrizetbe vették férjét a Twitteren megjelent üzenetei miatt.

„Általános elégedetlenségről szóltak üzenetei,  a munkanélküliségről, arról,  hogy az emberek elhagyják az országot, hogy orvos nélkül maradunk. Ez tény, amit írt, egyébként ezekben az üzenetekben nincs semmi  különleges, ezeket a dolgokat mindenki kommentálja”

– mondta Vesna Roknić.

A 021 Rádió betekintett Trkulja profiljába, és meggyőződött róla, hogy Trkulja nagyon aktív a Twitteren, és gyakran osztott meg ellenzéki politikusoktól, médiumoktól  Twitter üzeneteket,  azonban ritkán közölt saját véleményt.

Forrás: Délhír