2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Beszippantotta az "ÁVH" a Momentum alelnökét

A "karhatalom" elszállította a kőbányai kapitányságra Donáth Annát... 

Szerencsére megúszták a "Rabszolga-törvény" ellen tüntetők a mai estét, a Kossuth téri házak tetejéről nem lőttek bele - éles tölténnyel - a tömegbe... Lehet, hogy el kellene vinni Annácskát, ezt a makacs reakciós-kislányt az Andrássy út 60.-ba, kicsit megtépkedni a körmeit, úgy vallatni, ahogy a Bauer apuka szokott. (Ott szokott veletek vonulni Tamás is, aki a fia. Kérdezzétek meg a módszereikről!) Utána meg gyorsan elítélni és kivégezni. Hát, hogy jön ő ahhoz, hogy egy "ÁVH-st megdobál???

A "viccet" félre téve, itt nincs diktatúra, sajnos nem bántottak senkit a rendőrök. Igaz, hogy Széll Bernike és Kunhalmi Ágika belenézett a könnygázba, de legalább megtapasztalták azt, hogy milyen érzés volt ez nekünk 2006-ban.

Apropó, 2006. Van egy kis diszkrét bája annak, amikor a DK-s politikus a karhatalom fellépését kritizálja...

Ha, nekünk akkoriban ilyen puha rendőrségünk lett volna, akikkel szembe nézhetünk, akkor a kígyót sikerült volna felkötnünk az első villanyoszlopra.

De, visszatérve a hírre:

A zoom.hu szerint még az ügyvédjét sem engedik be a momentumos politikusnőhöz, még csak telefonon sem beszélhetett vele. Lehet futni egészen Brüsszelig, mert nyilván a Macron "demokráciája", ahol véresre verték a tüntetőket, az sokkal jobban tetszik nekik...

A helyszínen van Fekete-Győr András is és a mikro-pártjuk jogásza, elmondták egy ÉLŐ-Facebook bejelentkezésben, hogy jogellenes a dolog. (nem értjük, hogy ő miért lehet most szabadon, hiszen pár órával ezelőtt még dobálta a rendőröket...)

Bede Zsolt - www.vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató