2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

"B@sszátok meg keresztények!" - üvöltötte a túlóratörvény ellen tiltakozó

Szűk két héttel a kereszténység legnagyobb ünnepe előtt mi mással támadnának bennünket, mint a vallással?

Életükben még csak diákmelót sem láttak ezek a romkocsmatöltelékek, de kint fröcsögnek a túlóraszámok bővítése ellen, ami egyébként az EU által elvárt óráknál még mindig kevesebb.

Egy tüntető szemszögéből ez jó buli lett megint, és lehet végigvonulni a városon sörrel a kézben, közben pedig kukákat borogatni. Jönnek a haverok, a kommunista szövetségeseik: külföldről már hívtak antifasisztákat, majd ők gyújtogatnak helyettük. A Lyobbik ifjaitól majd kapunk pirotechnikát, különben is tök jó fej a skinhead vezérük, mert ő is velünk van.

Nyíltan magyar- és keresztényellenesek ezek a hőzöngő fiatalok, pont olyanok, mint az elődeik voltak. Mindent gyűlölnek, ami magyar és keresztény. Nekik a fű kell, a drogok, a romkocsma. Imádnak mindent, ami külföldről jön, pl. a "Refugees Welcome" szlogent. Valentin nap, Halloween, Hanuka... szent ünnepeink helyett megannyi verzió van.

Nekik szerda este olyan volt a nemzet karácsonyfája, mint a bikának a vörös posztó. Azt élvezik, ha belerúghatnak egyet a kereszténységbe, a kultúránkba. Azon az estén olyan felvételek kerültek elő, amelyekhez nem kell különösebben kommentár.

Úgy viselkednek, mint a migránsaik. Gyűlölik a kereszténységet, a hagyományokat, az erkölcsiséget, és csak rombolnak, törnek-zúznak.

A szerdai tüntetésen egészen messzire merészkedtek. Véleményünk szerint ezt már nem lehet békésen rendezni. Ha tovább provokálják a magyar nemzetet, előbb-utóbb ki lesznek söpörve a Kossuth tér elől...

Akinek nem volt elég...

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=22t12hr95f0[/embed]

„Geci, hogy védik a kibebaszott jászolt, bazmeg!”

– fogalmazott az egyik Kossuth téri tiltakozó.

És akkor tegyük fel a kérdést! Ez valóban a túlóráról szól?

írta: Bede Zsolt - vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató