2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Szaszi megint szervezkedik

Titkos levelet kaptak a jobbikosok. A 888.hu-hoz eljuttatott példányból kezd kirajzolódni a Jobbik valódi szándéka. Megpróbálja az eseményeket erőszakosabb irányba tolni. Vidéki aktivistákat rendeltek fel, hogy használják " a 2006-ban bevált felszereléseket." Ez Soros liberális anarchistái, és a jobbikos huligánok intézményes kapcsolatának első bizonyítéka.

Szabó Gábor jobbikos háttérember levelet küldött a párt tagságának, amelyben bújtatva ugyan, de rendbontásra és erőszakos cselekedetekre sarkalja a szimpatizánsait.

A hozzánk eljuttatott levélben azt írja a jobbikos vezér, hogy

Budapesten forrnak az indulatok. Szerdán és csütörtökön is több ezres tömeg tüntetett a Kossuth téren és összecsapott a karhatalmi erőkkel. Várhatóan folytatódni fognak az események, így a mai, valamint a holnapi napon is további megmozdulások várhatóak.

Majd azzal a hazugsággal folytatja, hogy

"óriási a felháborodás országszerte, ezért most van itt az idő, hogy elkezdjük ennek a hazug rendszernek a koporsójába az első szegeket beverni. Arra kérünk minél több jobbikos tagot, aktivistát és szimpatizánst, hogy a pénteki és szombati tüntetésekre jöjjenek el!"
Árpádsávos zászlók és liberális anarchisták

Arra külön kíváncsiak leszünk, hogy a Soros liberális kölykei és szoci nyugdíjasok mit fognak szólni, ha meglátják a jobbikos pártjelvényeket, mert Szaszi (Szabó Gábor hálózati neve) arra kéri a Jobbik keménymagját, hogy hozzanak árpádsávos zászlókat, és jobbikos pártzászlókat.

"Fontos, hogy hozzatok kellő számú jobbikos és magyar, árpádsávos zászlót egyaránt! Mutassuk meg, hogy ez a tömeg egy nemzeti tömeg, nem pedig egy liberálisanarchista csőcselék, ahogy azt a Fidesz próbálja bemutatni. Itt főleg valóban a hazájukért aggódó nemzeti érzelmű emberek tüntetnek, s igenis itt a Jobbiknak vezető szerepet kell vállalnia ebben a küzdelemben is! "

Szabó Gáborék a rendőröknek is neki akarnak menni, hiszen a levél azzal zárul, hogy hozzon magával mindenki védőfelszerelést, azokat, amelyek 2006-ban már beváltak.

Mindenki hozza magával a 2006-ban már bevált védelmi felszereléseket! Találkozzunk valahol az utcán! Az első sorban. A jobbikos zászlók alatt. Szebb jövőt! Szabó Gábor, pártigazgató"

Szabó Gábor és a Jobbik célja egyszerű, megpróbálnak rátelepedni Sorosék tüntetésére, és sokkal erőszakosabb eszközökkel, sokkal radikálisabb emberekkel provokálnák a rendőröket, egyfajta forradalomszerű események eszkalálódásán ügyködnek.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató