2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Futótűzként terjed a liberális világsajtóban az agyatlan ellenzékünk kamucirkusza

Túl jól működnek a hálózatok, a balliberális sajtó pedig nemhogy Magyarországon, de világszerte az ellenzéki politikusok tévészékház-ostromára szegezte aggódó tekintetét. Nem, nem azért, mert elgurult a gyógyszerük, hanem a demokráciát temetik, diktatúrát vizionálnak, valamint 15 ezres tüntető tömegeket. Természetesen alig várta a külföldi sajtó ezen szegmense, hogy valami történjen már, aminek köszönhetően mindennek elhordhatják az “autokrata Orbán-kormányt”, ehhez pedig elegendő volt egy összellenzéki circus maximus,- írja a Pestisrácok.hu.
Nem kétséges, hogy a New York Times, Reuters, Guardian, Euronews és társai nyálcsorgatva várta, hogy valamibe beleakaszthassa a körmét és ne eressze, ha Magyarországról van szó. Ezért sem meglepetés, hogy világszerte azonnal megénekelték, micsoda diktatúra zajlik hazánkban. Ehhez persze tökéletesen asszisztálnak a jelenleg is az MTVA székházban héderező ellenzéki politikusok műeséseikkel és fetrengéseikkel.Bangóné Borbély Ildikó például az imént mondta bele Bősz Anett kamerájába, hogy milyen “kurva jó kép lenne, ha lefeküdnének a földre tarkóra tett kézzel”:
https://coub.com/view/1k06ip?fbclid=IwAR2zJConBs_LFXHSwjPUAUn6Gf3kW3DFaRurVuoCubJHouDNQUi577ylJig
Ebből a világsajtó csak ennyit lát:

Ellenzéki politikusok a földön Bangóné Borbély Ildikó ötletére.

És most nézzük, kik- és milyen formában aggódnak közösen a magyar demokráciáért:
  • A Reuters egyik tudósítása azt emeli ki, hogy Szél Bernadettet és Hadházy Ákost erőszakkal dobták ki a tévészákházból.
  • Az amerikai New York Times oldalán beágyazva is megtalálható az a videó, amelyen Hadházy Ákos fetrengése látható.
  • A brit Guardian azt emelte, ki hogy Orbán Viktor ritka és kitartó tüntetéssorozattal szembesül, miután elfogadta a parlament a “slave law”-t vagyis a “rabszolgatörvényt” – ahogy az ellenzék nevezi. A brit lap szintén beszámol arról, hogy Hadházy Ákost erőszakkal távolították el a tévészékházból.
  • Az Euronews oldala szintén a címlapon hozzá Szél és Hadházy kivezetését, és itt is láthatóak a videók a képviselők eltávolításáról.
  • A francia Le Figaro és Le Monde azt emelte ki, hogy az “elégedetlenség növekszik”, miután elfogadták a “loi esclavagiste”-ot, vagyis a “rabszolgatörvényt”.
  • A német Deutsche Welle a címlapján se semmi, szerintük 15 ezren vettek részt a magyarországi tüntetéseken, amely nemcsak a túlóratörvény, hanem az ellenzék szerint Orbán Viktor “autokrata kormányzása” ellen irányul.
Forrás: Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató