2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A Jobbik ünnepgyalázó magatartással indít - O1G mézeskalácsokat gyártanak

A fenti képet a Jobbik Magyarországért Mozgalom facebook-oldalán találtuk. Alig 2 órája rakták ki, amikor ezt a cikket írtuk. Nem nagyon tudjuk leírni, amit érzünk, de szerintem nem is kell, mert minden normális ember ugyanazt gondolja... Igen, egyre gondolunk: LYOBBIKOS PATKÁNYOK, A MOCSKOS KURVA ANYÁTOKAT!

Szeretet ünnepe?

Példát kellene mutatnunk azzal, hogy legalább ilyenkor nem küldjük el őket a halál faszára, de az a helyzet, hogy a patkány az karácsonykor is patkány marad, és amit megengednek maguknak, az karácsonykor is csak egy patkányforradalom marad. Sőt, még az sem, mert ahhoz kellenek tettek. Itt pedig csak fing van. Egy kellemetlen szag a liftben, mert valamelyik paraszt befingott közénk. Körülbelül ehhez lehet hasonlítani a Lyobbik viselkedését.

Nem tisztelik az ünnepet.

Ha nem tisztelik a keresztény ünnepet, és kisangyalos mézeskalács helyett a jóindulattal is 60 IQ-s ateista liberálisok által kitalált O1G ("Orbán egy geci") mézeskalácsokat képesek gyártani "keresztény nemzeti" pártként, akkor joggal vetődik fel a kérdés: Mi a faszt képzeltek magatokról, ti rohadt állatok?

Van még normális ember a Jobbikban?

A helyzet az, hogy nincs! 2016-ban még sok tisztességes Jobbik tag volt, akik adtak egy utolsó esélyt a pártnak, de ők 2018-ban végleg leléptek. Manapság a Jobbik tagsága már csak az identitás nélküli karrieristákból, illetve a 2016 után a pártba került szocikból és liberálisokból áll. Olyanok, mint a hónapos, összeállt szaros gatya: a kutya se húzná magára.

Tisztázzuk: Milyen párt a Jobbik?

A Jobbik, azaz inkább Lyobbik egy a keresztény, hazafi fiataloktól ellopott párt, amelyben már csak a neveletlenség, a tiszteletlenség, a hagyományok eldobása, az anarchizmus, a hazudozás, a lopás, a karrierizmus, a hűtlenség, az erkölcstelenség burjánzik. Aki pedig még mai napig akkora barom, hogy elhiszi, hogy a Jobbik egy keresztény és nemzeti párt, jobb, ha inkább mától kommunistának nevezi magát. Közelebb áll a valósághoz.

Frissítés:

A Jobbik letörölte a képet!

Akkora felháborodást keltett 2 órával a kép közzététele után a Jobbik szavazóinál is, hogy a csicskák kénytelenek voltak leszedni azt, nehogy rájuk gyújtsák a Jobbik központi irodáját.

Rohadjatok meg, szarházi banda!

 Írta: Vad Bandi - vadhajtások.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató