2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Aki másnak vermet ás, avagy: keresztény cukrász kontra LMBTQ 2-0

Nem jó idők járnak a cukrászokra. Különösen, ha az emberi jogok fellegvárában az USA-ban élnek. Szegény Jack Philips-nek nem ez az első alkalma, hogy vissza kénytelen utasítani olyan felkéréseket, amiktől zsigerből undorodik (vagyunk még ezzel páran így). Ő az a „szerencsés”, aki azzal vált – akaratán kívül – híressé, hogy nem volt hajlandó egy homokos párnak esküvői tortát sütni. Tette mindezt arra hivatkozva, hogy ő maga keresztény hite és neveltetése végett hisz a házasság szentségében, mely 1 FÉRFI ÉS 1 NŐ között köttetik, és felbonthatatlan életszövetségnek minősül az Úr szava szerint:
„Amit tehát Isten egybekötött, azt ember el ne válassza!” (Mt 19,6)
Na, persze lett is mindjárt országos sajtóhadjárat szerencsétlen jobb sorsra érdemes cukrász ellen: "Kirekesztő! Homofób! Rasszista!" (sic!) óbégatta a ferdehajlamú sajtó. Öröm az ürömben, hogy ugyan az USA az „emberi jogok” fellegvára, de egyben a szólás- és véleményszabadságé is. Így történhetett, hogy Philips urat felmentették, és végezhette továbbra is civilben munkáját, mint eddig.

Erre mit ad Isten?

Újra megtalálják őt a kedves fartúrók, hogy készítsen egy díszes tortát az "átmenet napja" (nomen est omen) nevű LMBTQ-eseményre, melyen az identitászavaros delikvens nagy bejelentést kíván tenni: ő bizony mától nem Peti, hanem Teri. Kissé gyanús már, hogy mindig szegény jó Philips mestert találják meg ezek a kétes egzisztenciájúak. De ő keresztény nyájassággal ismét elutasította a kérést, aminek folyománya következtében újra beperelték a buzik, de újra fel is mentették. Így az agresszív homárpropagandisták pedig újabb pofonért rohantak a házhoz. Bucikáim! Jobb, ha belevésitek az emberjogizmustól üresre pucolt fejetekbe: a hiba igenis a ti készüléketekben van! Szóval legközelebb nézzetek körül, hogy kinél rendeltek tortát, és akkor nem kell az erre szánt lóvét perköltségre elverni, ráadásul még vazelinra is futja a partyhoz. Philips úrnak pedig gratulálunk újabb kiütéses győzelméhez a buzipropaganda felett, és persze az igazságos ítélőbírónak. Vivat Iustitia!Írta: Vad Balázs - vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató