2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A haza minden előtt!

Gondolom sokan unják, hogy ezen a ballib hisztin pörgök/pörgünk, na, meg, hogy a "Fidesz seggét nyaljuk". Nekem is lenne jobb dolgom, programom. (Mondjuk nekem ez a pornóm, jókat röhögök, imádom)De, félretéve a viccet: ahogy Lázár János mondta, nem szabad lebecsülni ezeket a véglényeket. Minden lépésüket figyelni kell, és a saját fegyverüket kell ellenük fordítani. Ezt vallom. Többször le akartam már írni a tapasztalataimat a liberális hőzöngéssel kapcsolatban. Korábban többször közéjük mentem, hisz láttátok. Nem szartam be, viszont ezt már csak ritkán fogom megtenni. Csak attól félek, hogy elkap egy ideg, és rosszul cselekszem. Amit leművelnek a tüntetéseken az GYALÁZAT. A magyarságomban sértenek meg, mindig belénk rúgnak, ezt én már nem tudom helyesen kezelni. Legjobban úgy tudnám jellemezni ezt az őrületet, mikor Trump megnyerte az amerikai választásokat. Mindenki emlékszik arra a liberális fájdalomra, amit előadtak. https://youtu.be/wDYNVH0U3cs Apokaliptikus felvételeket mutogattak napokig a különböző hírcsatornák. Na, valami ilyesmi torz gyűlölet költözhetett át ide a tengerentúlról, legalábbis így viselkednek a hazai liberálisaink is. Csináltam köztük interjút, mozogtam privátban, sok szituációt megéltem az elmúlt hetekben, hónapokban. 15-20 éves kislányok, tinik, gyerekek őrjöngve, magukból teljesen kivetkőzve, eltorzult arccal, visítva szidják a miniszterelnököt. GYEREKEK! Ezt valami rohadtul ijesztő volt ott megélni az adott pillanatokban. Sokkolt. Szerintem a mi szüleink, nagyszüleink ilyen korban egy Rákosit vagy Kádárt nem szapultak ily módon. Pedig az kemény rendszer volt.

Az én oldalam, a nemzeti radikális/szélsőjobb kiesett a társasjátékból. Nincsenek már pártok.

Két részre szakadtunk, mint az USA-ban: Vannak a konzervatívok (Fidesz) és a hangos kisebbség, az ellenzék, akiknek lételemük a magyargyűlölet. Nincs olyan és nem is adódhat olyan szituáció, hogy én ezekkel egy platformra lépjek, sőt harcolok ellenük, ahogyan csak tudok. Kötelességem a haza érdekében ezt cselekedni, mert ugyebár látjuk, mi van a Nyugaton... azt én nem kívánom a gyerekemnek.

1919 lett újra. Patkányforradalomra készülnek. Küzdenünk kell ezen csoportosulások ellen, amíg lehet. A közelgő EU-s választások miatt ez csak erősödni fog...

Magyarország léte a tét!Írta: Bede Zsolt - Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató