2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

"Nemcsak a baloldali pártok, hanem a média is aktívan erőszakra buzdít" (18+)

Az érdemi politizálásra, érvelésre képtelen baloldali politikusok és a médiában foglalatoskodó csatlósaik frusztrációjuk okán már csupán az erőszakra való buzdításban és a közbeszéd színvonalának teljes lerontásában érdekeltek.

Magyarországhoz hasonlóan Németországban is csak az uszítás és a félelemkeltés maradt a balliberálisok eszköztárában.

Beszámoltunk a megrázó esetről, hétfőről keddre virradó éjjel brutálisan összeverték a bevándorlásellenes AfD brémai vezetőjét. Frank Magnitz jelenleg is életveszélyes állapotban fekszik a kórházban, a támadásnak bizonyosan politikai motivációja lehetett, a tetteseket még keresi a rendőrség. A beszámolók szerint a támadók botokkal felfegyverkezve többször fejbe vágták a politikust, akit még a földön fekve is rugdostak.

A felháborító eset kapcsán Petr Bystron, az AfD Bundestag-képviselője is megszólalt, aki szerint két nappal ezelőtti támadás nagyrészt annak köszönhető, hogy a fősodratú média és az ellenzéki politikusok vagy szemet hunynak az efféle történtek felett, vagy éppen aktívan erőszakra buzdítanak.

Az AfD politikusai és aktivistái állandó félelemben élnek Németországban. A mainstream média vagy figyelmen kívül hagyja ezt, vagy bocsánatos bűnként kezeli az erőszakot. Egyes baloldali politikusok pedig elkötelezetten erőszakra buzdítanak Németország második legnagyobb pártja ellen."

Bystron elmondása szerint ő maga is áldozata volt két évvel ezelőtt egy támadási kísérletnek, amikor három férfi kezdett el vele erőszakoskodni. "Csupán azért menekültem meg, mert állt mellettem egy kedves barátom, aki egy afganisztáni veteránként volt aktivista a kampányunk alatt" – fejtette ki.

A politikus felsorolta, hogy pártjából Jörg Meuthen, Uwe Junge, Kay Gottschalk és Guido Reil is szenvedett már el a baloldalnak köszönhetően erőszakos támadást. Ugyanakkor hangsúlyozta,

ezen ügyek alig érik el a média ingerküszöbét, sőt, inkább titkolt hódolat övezi a támadókat."
Az elmúlt napokban nem ez volt az első támadás a jobboldali párt ellen, egy szászországi pártiroda előtt robbantottak is, de kétségtelenül a mostani eset a legbrutálisabb.
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató