2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Rejtőzködő "harc"modor - Hol vagytok O1G-sek? Kerestünk benneteket, de nem találtunk-beszámoló

Mint ismert, hetekkel ezelőtt elindult az "O1G" kampány.A romkocsmás hippik, libsik, Orbán-fóbiás tüntetők megszülték a forradalmi jelmondatukat:
"O1G!"
Be is reklámozták, és mindenhol ezt hirdetik. Rárajzolják a hófedte autókra, graffitiznek a városban, filccel összefirkálnak mindent. A rongáláshoz/romboláshoz nagyon értenek, ez meg is mutatja szellemi képességüket.

A Kertész utcában:

A budapesti lakosok ezzel kelnek és fekszenek. A liberálisok megmételyezték a mindennapjainkat. Ha el akarunk vonatkoztatni a napi politikától, akkor is beleszaladunk a jelenségbe. Mindenhol jelen van, de még sincs... A megélhetési divattervező, Herczeg Zoltán is és hamar kiadott egy O1G pólót. Mondjuk ő speciel egy hímvessző formájában tudta megalkotni, ami utalhat a szexuális beállítottságára.10000 forintért lehet beszerezni, ha esetleg valaki divatos ellenálló szeretne lenni...„Elfogadásban, toleranciában, nyitott, de kritikai gondolkodásban, ésszerűségben, békében, csendben, alázatban és szeretetben csordultig gazdag új esztendőt kívánok nektek csupaszívből drága magyar testvéreim! Nincs olyan nagy baj, csak figyeljünk oda egymásra! Segítsük, támogassuk, szeressük a gyengéket! És tartsuk szigorú kordában a »hatalmasokat«! Rajtunk áll, csak rajtunk! SZERESSÜK önmagunkat és egymást! És cselekedjünk bátran! Akkor minden egy csapásra megoldódik! Hamarabb, mint gondolnánk...” - így indult neki a 2019-es évnek a pénzéhes divattervező... Ez mind 'szép és jó'. Csak egyetlen baj van: mi még nem láttunk olyan embert, aki ilyen pólót vagy kitűzőt hordana az utcán, pedig egy ilyen ember jó interjúalany lehetne számunkra. A Király utcában jött az ihletem arra vonatkozóan, hogy meg kellene nézni, merre bujkálhatnak az O1G-s emberek, mert kb. minden ötödik autón ez állt.Egy órát bolyongtam a liberális "szrtájkolók" bázisán, az úgynevezett bulinegyedben. Az interneten azt rebesgetik, hogy mindenki az O1G-s pólót és kitűzőt fogja hordani. Viszont... szomorúan konstatáltam, hogy sehol semmi. Ha, például én ellenzéki lennék - tegyük fel, újra Gyurcsány kormányozna, és lenne egy hasonló kampányunk - én tuti, hogy legalább 5 kitűzőt magamra aggatnék. Amúgy az egész egy álnok, mocsok dolog. A liberális lurkók megtöltik a belvárosi nem olcsó krimókat, isznak, drogoznak a nagy mélyszegénységben. Tanúbizonyságot kellett szereznem erről, hogy úgy van-e minden, ahogyan gondoltam... Nem sokat tévedtem. A Dob utca, Kazinczy utca sarkán kolbászoltam. Ott, ahol nemrég az antifasiszta PAOK szurkolói graffitiztek. A Cupákos melletti Fekete Kutya nevű krimó bejáratán érdekes matricák díszelegtek, stílusosan a nyitvatartási táblán. Itt éppen egy Ferencváros sálat viselő srác társasága tért be "éhezni".

Menjünk kicsit arrébb. Kisüzem nevű italtanya... Undorító vadkenderszag az éhezőknél.

Legyünk tárgyilagosak. Annak egy grammjából kijönne 10dkg párizsi, 3 kifli, kávé, plusz ebédre egy menü valamelyik környéki kifőzdében. Éhezés, mi? Maximum a kábszerre való éhezésről beszélhetünk. Itt szintén O1G matrica a bejáraton, tehát felvállalják a vendéglátó egységek tulajdonosai, mert azért nem kell ám elhinni, hogy a tulaj, vagy az üzletvezető napi rendszerességgel kinyitja az ajtót, és nem látja a matricát. Viszont itt hirtelen beugrott egy korábbi hír, miszerint egy haladó liberáldiktatúrában, kicsit nyugatabbra már léteznek olyan kávézók, amelyek büszkén hirdetik, hogy a másként gondolkodókat, az úgynevezett fasisztákat, nácikat nem szolgálják ki. Talán itt is ez lenne, ha hatalomra kerülnének.

Ezután még elsétáltam ide-oda, betértem több helyre, de nem találtam interjúalanyt. Így hát hazafelé vettem az irányt.

Ráadásul kaptunk egy dokumentumot a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivataltól, hogy ki védette le ezt a szánalmas az O1G -t.

Kár volt levédetni, ha otthon állnak a szekrényen ezek a kitűzők meg rongyok.

De legalább pontos képet kaptunk ezekről a hőzöngőkről. Kb. ugyanazt művelik az utcán, mint a Facebook-on: arctalanul, gyáván, sunyin szenvednek.Írta: Bede Zsolt - Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató