Vadhajtások

Ne foglalkozz Facebook jelentgetésekkel – hasznosabb dolgokra fordítsd az idődet

A liberális oldal legnagyobb ellenségévé váltunk. Eddig nem szólaltunk meg a kialakult helyzetben, most először és utoljára tesszük ezt.

Nyolcadik napja próbálják oldalunkat kilőni, jelentik és sikítanak. Honlapunkat terheléses támadás érte, emiatt a rendőrség is nyomoz. Örömködtek, táncoltak amikor eltűntünk a Facebook-ról. Tartottunk egy bemutatót, bizonyos Gondolkodó oldal felelőtlen adminja oldalunkra jött és beszólt. Megnéztük ezt az oldalt és láttuk 180 ezer követővel rendelkezik, illetve posztolt rólunk.

Ó, hát rendben. Akkor ez jó lesz.

Visszalőttünk! Bemutattuk, hogy nem minden fehér és fekete. Le is tiltattuk és majd gondolkodnak. Sírnak, picsognak, ordítanak mint a sakál most. Igazi dedós, senkiházi sivalkodást adnak elő ezek a libsik mikor a saját fegyverükkel vannak lelőve.

Most arra kérünk minden követőnket, szüntessük ezt meg. Ne tegyetek be a kommentekbe oldalakat kit, miért akartok jelenteni. Mi ennek soha nem voltunk a hívei, de ennyi aljas hazug és méltatlan támadás után már cselekedni kellett nekünk is. Majd elmúlik a sikításuk, de pont nem érdekel minket. Az erre fordított energiátokat használjátok sokkal értelmesebb, építő célokra, mi ezt kérjük tőletek.

Illetve a kommentmezőben is unalmas már a jelentgetésekre való felhívás.

Köszönjük!