Vadhajtások

Ötvenezren lettünk! Miért szeretik a Legvadabb Jobboldali portált?

50 000-en lettünk!

Végig szívből, alázattal tettük/tesszük a dolgunkat, és ma már Magyarország egyik meghatározóbb híroldalává nőttük ki magunkat. Nem erre vagyunk igazán büszkék, bár ez is szép teljesítmény. Inkább arra, hogy pénz, támogatás, hirdetések és mindenféle tarhálás nélkül értük ezt el.

Arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy Magyarországon mi lettünk a legnagyobb ellensége a liberális felforgatóknak az EP kampány célegyenesében. Továbbra is el kell, hogy keserítsük azokat, akik naponta fenyegetnek, mocskolnak, rágalmaznak minket, mert nem Habony Árpád mondja meg nekünk, hogy mit írjunk, ráadásul nem is a Fidesz, és még csak nem is maga Orbán Viktor. Akkor sem, ha napi ezer ilyen posztba botlunk bele.

Mi azok a magyarok vagyunk, akik nem csak a fotelben ülnek, és megmondják az igazukat, hanem járkálunk – sokszor kamerákkal – a roncsok között, hogy bemutassuk, milyenek vagytok.

Mi vagyunk egyedül az országban azok, akik nyíltan felvállalták, hogy amikor már tele van az emberek hócipője a botránypolitizálással, akkor is egy picit odaszúrunk. Így történt, hogy fellógattuk a fára Ujhelyi bábut, vagy amikor a szánkókat szereztük vissza a Kossuth téren.

Sokszor használjuk a poén erejét is.

Például, amikor meghackeltük Hadházy-t, vagy amikor megtrollkodtuk Gyurcsányt, ahogy épp hajléktalant játszik, vagy amikor csak simán annyit kiabálunk oda neki, hogy „szarházi vagy, te kígyó!”.

De mi vagyunk azok is, akik visszafogjuk azokat a jobboldali embereket, akiknek már erősen viszket a tenyere, illetve akik napi szinten írják nekünk, hogy vigyük ki az embereket az utcára. De erőszakra uszítást nem tettünk, és nem is fogunk tenni soha. Számtalan cikket írtunk arról, hogy Budapest nem lesz Majdan, hisz a lyobbik és a többi pont ezt szeretné.

Mindent összevetve: soha nem fogjuk megtagadni magunkat, soha nem fogunk meghátrálni, és mikor már látjuk, hogy valakik túl messze mennek, akkor meg fogunk jelenni, és megpiszkáljuk őket, mint a büdös [email protected] Ha kell, poénnal, vagy ha kell, határozott fellépéssel.

Ezekkel a gondolatokkal tudjuk összefoglalni azt, hogy miért történhetett meg az, hogy fél év leforgása alatt a weboldalunk napi 50.000, hol pedig 100.000 megtekintésre ugorhatott fel, és az, hogy a Facebook-oldalunk, amit oly sokszor próbáltak eltüntetni, már 50 ezer követőnél tart.

Célegyenesben vagyunk, így mindenkit megnyugtatunk, hogy nem fogunk semmi hülyeséget csinálni. Nem fogjuk hagyni senkinek, hogy felhasználjanak bennünket, bízva abban, hogy túléli az oldalunk az EP kampányt.

Azt viszont megígérhetjük nektek, hogy májusban, mikor megsemmisül a globalista és bevándorláspárti elit, mi még rúgunk rajtuk egyet!

 

Vadhajtások – csúcsszerkesztőség