2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Nyílt levél Szél Berninek: Először is: Ön nem képvisel senkit!

Nyílt levél Szél Bernadettnek!

"Képviselő asszony! Ha, befejezte a szappanoperát Hadházy Ákossal, jó lenne, ha figyelne a választópolgárokra is!Először is! Ön nem képvisel senkit. Az LMP listáján lett képviselő, de mivel kilépett, most "független". Igen! Az emberektől. És képzelje el, nem csak a köztévé igazgatóját fizetjük, hanem azokat a képviselőket is, akik senkit nem képviselnek.

És most a lényeg: az ön és Hadházy Ákos viselkedése túlment minden határon.

Vélt vagy valós sérelmeiket önbíráskodással, más emberek megalázásával kívánják orvosolni! Önök politikusok? Olyanok, akiknek van tisztessége és méltósága? Nem! Ön egy senki, aki visszaél azzal a lehetőséggel, ami az ölébe pottyant! Beszédstílusa, modora, mint egy falusi kofáé!

Mit várnak el a választópolgárok az országgyűlési képviselőktől, akiket ők fizetnek?

Először is kulturált viselkedést, a törvények ismeretét és betartását. Önnek lehetősége van bizonyos állami vállalatokhoz bemenni, ott információt kérni, ugyanakkor semmi több jogot nem ad. Az információt elektronikus levélben megkapták. Arra nem kaptak senkitől felhatalmazást, hogy hamis tűzriadót keltsenek, vagy erőszakkal hatoljanak be olyan helyekre, ahova nincs joguk bemenni. Erre a viselkedésre nincs mentség. Aztán újból "csellel" mentek be az MTVA-székházba, bejelentés nélkül, és ottalvásra készültek fel.

Ehhez már pofa kell.

Kaptak választ Papp Dánieltől. Sokkal kulturáltabbat, mint ahogy Önök viselkedtek. Aztán mégis ott aludtak, és azon sopánkodtak, hogy nem kapnak díszkivilágítást. És ma is kaptak válaszokat a kérdéseikre. Bár nem láttam a szappanoperájuk elejét, és nem tudom ki volt a beszélgetőpartnere, de mint egészséges lelkületű állampolgár lévén úgy éreztem, hogy egy ÁVO-s kihallgatáson veszek részt. És ez betette a kiskaput.

Tisztelt pufajkás asszony!

Már rég nem érdekel, mit akar mondani, csupán arra vagyok kíváncsi, mennyi törvényszegést követ el még azon a jogcímen, hogy van egy képviselői kártyája? Ha, rajtam múlna, elvenném, és elégetném. Szégyellje magát! Nem méltó sem képviselőnek, sem politikusnak!"  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató