2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Rendkívüli: megsemmisült a Jobbik Veszprémben | Közzétesszük a nyilatkozatot

Kilépett a Jobbik Magyarországért Mozgalomból Forgóné Kelemen Judit volt alapszervezeti alelnök, önkormányzati képviselő, a volt alapszervezeti elnök, Sárándi Balázs, Forgó Gyula országos választmányi tag valamint további négy veszprémi tagtársuk – tájékoztatták szerkesztőségünket az érintettek. A többi között azt írták: döbbenettel figyeltük a vonai megnyilatkozásokat, a balliberális oldalnak minden áron való megfelelési erőlködést,- erről a veszpremteve.hu számolt be.
A kilépett veszprémi jobbikosok úgy fogalmaztak: Tudomásul vettük, hogy az országos vezetés bennünket meg sem kérdezve a 2015 – ös időközi országgyűlési választásra egy nem veszprémi politológust kívánt állítani, ezt követően pedig egy helyinek nehezen meghatározható budai jogásznőt favorizált a párt – természetesen a mi véleményünk előzetes megkérdezése nélkül – a fejünk felett.
Nem mi, hanem a vezetés kanyarodott el a jobboldali radikális nemzeti keresztény oldalról, mi maradtunk ott ahova beléptünk, míg ők másik pártot hoztak létre az eredeti Jobbik romjain. Kilépési nyilatkozatukban az is áll, hogy tíz év után távozni kényszerülnek, mert nem tudnak közösséget vállalni azokkal, akik megbecstelenítették az eredeti elveket.
Ezt pedig már Tábori Ferenc írja Facebookján, mellékelve a kilépési nyilatkozatot:
Nemrég a Jobbik kettő Veszprém megyei közgyűlési képviselője távozott a pártból és ezzel a frakciójuk is megszűnt a megyei önkormányzatnál. Most a Jobbik Veszprém városi képviselője többedmagával távozott a pártból. Így már a Veszprém városi közgyűlésben sincs képviselete a Jobbiknak. Igen tartalmas, kilépési nyilatkozatot írtak. Az általuk említett budai ügyvédnőn meg jól látszott, hogy mikor kampányolni próbált, akkor azt se tudta sokszor hol van. És még ez a párt akart kormányozni? Jó, hogy erre esélyük se volt!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató