Komcsik zavarták meg Bayer előadását, tudósítónkat torka elvágásával fenyegették

Tudósítónk ott van Bayer Zsolt előadásán, akik követték azok láthatták, hogy élőben jelentkezett a helyszínről ahol a Vajnai féle komcsi brigád tüntet, vagy mi az apjuk faszát csinálnak.

 

A rendezvényt is megpróbálta megzavarni egyik agyhalott közülük, amiről szintén közzétettük a videót, illetve egészen fiatal kisfiúk jelentek meg Soros-maszkokban.


Most azonban tudósítónk telefonált a szerkesztőségbe, hogy megfenyegették, miszerint elvágják a torkát. Úgy tudjuk a rendezvény 9 óráig tart. Élőben fogjuk közvetíteni, hogy a kommunista fasszopó csürhe, vajon elvágja-e tudósítónk torkát.

 

Az élő adás a Vadhajtások.hu Facebook-oldalon lesz nézhető.

 

20:52

Tudósítónk segítségére érkeztek barátaink, hogy akkor élőben tudjuk közvetíteni azt, hogyan vágják el a torkát. Ezért gondoltuk, hogy odamegyünk a kamerát majd átvenni a torokelvágás után, nehogy megszakadjon az adás. Sajnos azt kellett tapasztalni, hogy a fasszopó komcsi 9 fős szarházi alakulat, elmenekült a helyszínről.

 

Ennyi.

Check Also

Itt az újabb felháborító álhír: egy szó sem igaz abból, hogy pünkösdig zárva maradnak az éttermek és szállodák

Kormányzati Tájékoztatási Központ cáfolta, hogy Magyarországon pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és éttermeknek. MAGYARORSZÁG …