Vadhajtások

“Mindketten Európa bukásáért vagyunk!”

Ezek mennek Európában, ott ahol betették a lábukat a brüsszeli ügynökök (Sargentini és társai…)

Sárgamellényes tiltakozók fütyülték ki Emmanuel Macront és Angela Merkelt

“Mondjál le Macron!”

– kántálták a népszerűtlenségnek örvendő francia elnöknek, miközben Angela Merkel oldalán integetett.

Európa két legveszedelmesebb politikusa aláírta az új német-francia együttműködési és integrációs szerződést, kedden a németországi Aachenben.

Merkel a szerződés aláírásakor tartott beszédében többek között azt mondta: a növekvő populizmussal és nacionalizmussal szemben szükség van az aacheni szerződésre. Macron beszédében kiemelte, hogy Németország és Franciaország felelősséggel tartozik Európáért és a két országnak kell mutatnia az utat a többieknek.

Azonban a helyszínen tüntetők jelentek meg és síppal, dudával zavarták meg az eseményt.


Salvini üzent Brumotti nevű (politikai troll) barátjának

Vittorio Brumotti egy televíziós személyiség Itáliában, aki rendszeresen közéleti dolgokat figuráz ki.

Nem volt ez máshogyan az olasz nagyvárosokban lebzselő, afrikai migránsokkal kapcsolatban sem. Az olasz fenegyerek kerékpárjával kezdte heccelni a feketéket, akik nem nagyon értették a poént. Sőt, meg is támadták az olasz srácot.

A videó magáért beszél – még a migránsok ellen küzdő Matteo Salvini belügyminisztert is meghatotta. A Facebookon üzent a politikus.

Egy ölelés brumotti barátomnak, köszönöm a felvételeket, ezt a kötelezettségvállalást. minden nap a gengszterek ellen harcolok, minden eszközzel…


Nemzeti hős lett a rendőrökre támadó boxolóból

A sárgamellényesek tüntetésén néhány hete feltűnt egy profi ökölvívó, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy pusztakézzel esett neki a zsandároknak.

Christophe Dettinger nevét azóta imába foglalják a franciák, nemzeti hős lett a férfiból miután testi épségét, karrierjét és egzisztenciáját sem féltve lépett a tettek mezejére. A boxoló azért esett a zsandároknak, mert azok összevertek egy földön fekvő nőt.

Egy graffitit is készítettek a hősről.

Előzetesben van a férfi, február 13-án lesz a tárgyalása. 7 évet is rásózhatnak…


Megvan a svéd kulturális miniszter: a marihuána kedvelő, Amanda Lind 

Nem maradhat ki Svédország sem a szórásból… Néhány nappal korábban beszámoltunk arról, hogy a szocialista Lövfen maradt a kormányon.

Saját bevallása szerint szereti a füvet és nem szeret nyilatkozni a médiának. Úgy néz ki, mint egy hippi.

Mindemellett a svéd innovációs és technológiai miniszter Anders Ygeman lett, aki másfél évvel ezelőtt államtitkokat árult az oroszoknak, emiatt le is mondatták…

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu