Vadhajtások

Vona szerint Sneidernek bocsánatot kellene kérnie, veszélyben a baloldali együttműködés

Vállalhatatlan, ami a videón látható – mondta Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke a HVG-nek arról a felvételről, amely Sneider Tamás esküvőjén készült. A képeken a párt jelenlegi vezetőjének felesége náci karlendítésre emlékeztető kézmozdulatokat tesz,- írja a pestisrácok.hu.

Vasárnap hozta nyilvánosságra a Hír Tv azt három évvel ezelőtti felvételt, amelyen Sneider Tamás jelenlegi Jobbik-elnök és felesége látható. Az anyagból kiderült, hogy a politikus ügyvéd feleségének karlendítései mellett homoszexuális, illetve rasszista vicceket is mesél a vőfély.

Az ilyen videóról mindenkinek ugyanaz a véleménye, nem vállalható, és ezt szerintem az is úgy gondolja, aki tette

mondta a hvg.hu-nak Vona.A Jobbik volt elnöke szerint azonban nem szabad elviccelni az ilyen eseteket. A felvételekkel kapcsolatban a 444-nek reagált Sneider, aki azt mondta: a képsorokon az látható, hogy „szórakoznak és poénkodnak” a meghívottak. Ezzel szemben Vona Gábor a HVG-nek azt mondta:

Szerintem nyilvánosan kellene elnézést kérni, de nem tisztem és feladatom már a Jobbik ügyeiben nyilatkozni, aminek jelen esetben nagyon örülök.

A hvg.hu úgy tudja: a Jobbik vezetése már tavaly decemberben kapott jelzést arról, hogy van egy felvétel Sneider Tamás esküvőjéről, amelynek „nem fognak örülni az ellenzéki párt vezetői”.

Forrás: Pestisrácok.hu