2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Konok: A homoszexualitás nem veszélyes a társadalomra, viszont a homofóbia igen

Érdekes okfejtéssel állt elő Konok Péter történész-publicista. A vérkomcsiból vadliberálissá vitézlett „történész” szerint a homoszexualitás nem veszélyes az egyénre, sem a társadalomra (sic!) viszont a homofóbia igen(!), ugyanis az az "embernél pszichés torzulást okoz. Az pedig hogy ki-kivel dug, magánügy." Később ellentmondásba keveredik magával, ugyanis a szado-szexet már nem tartja megengedhetőnek (mért nem, ha már mindent szabad?). A liberális toposz, mely annyira belerágta magát a köztudatba, itt is újra előtört. A Kötöttfogás nevű vlogműsor 24. adásában nyilatkozott így Konok Péter, melynek előzménye az M5 televízió kulturális műsora (Ez itt a kérdés), mely arról szólt, hogy nemzetközi kutatók Magyarországon gyűltek össze konferenciára, mert az ultralibsi országaikban nem publikálhatják eredményeiket. A műsor kommentátorai, köztük Hodász András atya, ismert katolikus pap is amellett érvelt lelkipásztori tapasztalataira támaszkodva, hogy igenis lehetséges az egyénnek maga mögött hagynia homoszexualitását, bár igen nehéz, de nem lehetetlen. A konferencia kutatói mind arra jutottak, hogy a nem homoszexuálisnak születetteket kivéve lehetséges a heteroszexuális életvitel elsajátítása (ex-gay). Az is beszédes, hogy mért éppen nálunk rendezték meg ezt a konferenciát: náluk ugyanis ezt nem lehetne. Ha ugyanis ezt hivatalosan megállapítanák, akkor az LMBTQ és az összes vadfeminista és buzilobbi alól végleg kirántanák a szőnyeget. Ha az igazság napfényre kerülne: vagyis hogy a homoszexuális emberek jelentős része újra heteroszexuálissá válhat, akkor az LMBTQ szervezetek létjogosultsága megszűnik, és világossá válik: döntően hozzájárultak számtalan ember életének tönkretételében, és így a legmagasabb fokon bűnösök!

Konok Péter, fartúró libsipublicista pedig szokása szerint hazudik, éppen az ellenkezője igaz az állításainak.

A homoszexualitás ugyanis káros az egyénre (egészségügyileg is, VÖ: HIV, depresszió, öngyilkos hajlamok nagyfokú jelenléte) és a társadalomra is, mivel nem házasodnak és nemzenek gyermekeket, így gyengítik a társadalom stabilitását, erre rájátszik propagandájuk is, mellyel a labilis tinédzsereket fertőzik meg aberrációjukkal. Külön szomorú, bár nem meglepő, hogy a Kötöttfogás többi szereplője is osztja Konok elvtárs véleményét, Vona Gábor is(!) amikor politikai vitatéma szintjére degradálja ezt a társadalompusztító jelenséget.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg (csak erős idegzetűeknek):

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=iA7v91N5nb8&fbclid=IwAR3lO64Y7tQ0Mf91BWIIC72LiuQz7gNoBSzTI_Sot7uTGjMaD3quWxTHrsg[/embed]Írta: Balázs - Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató