Vadhajtások

A Jobbik politikusa már újságírókat is verne

Pál Gábor egy Facebook-bejegyzést tett közzé a Nagy Blanka körül kialakult ügy kapcsán, melyből kiderül: a Jobbik politikusa már újságírókat is megverne.

Nem csitulnak a „néppártosodott” Jobbik körüli botrányok, korábban Szávay Istvánról került elő egy hangfelvétel, melyen egy zsidó nő megverésével dicsekszik, majd a Sneider Tamás jelenlegi pártelnök lakodalmán történt karlendítésekről láttak napvilágot felvételek. A balliberális pártok egytől-egyig biztosították arról a közvéleményt, hogy ezek után is kitartanak a Jobbik mellett.

A botrányok sorozata itt nem állt meg, ugyanis Pál Gábor, a szentendrei választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelöltje egy Facebook-bejegyzésben fenyegetett meg újságírókat, köztük a Figyelő munkatársait is. A bejegyzést később módosította, ám a szerkesztési előzmények között látható, mit is gondol valójában.

Emlékezetes, hogy tavaly februárban még arról beszélt egy lapinterjúban, hogy Magyarországon az emberek „jelentős része soha nem látott megfélemlítésben él”.

A szélsőségek tényleg összeérnek, a szélsőjobboldal és a szélsőliberálisok már nemcsak egymás zászlói alatt vonulnak, de egységes (és meglehetősen sajátos) álláspontot képviselnek

Forrás: Figyelő