2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Dzsudzsák a pénzt szereti, marad az araboknál

Korábban szó volt arról is, hogy hazatér a válogatott játékos, de a Ferencváros ukrán vezetőedzője szerint megijedt...

Szerződést hosszabbított Dzsudzsák Balázs az arab emírségekbeli al-Ittihad Kalbával – adta hírül a Nemzeti Sport Online a klub hivatalos Twitter-oldalára hivatkozva.

Az ügyben megszólalt a Ferencváros vezetőedzője, Szerhij Rebrov is, aki a magyar válogatott csapatkapitányáról, Dzsudzsák Balázsról elmondta, hogy pár hete a Fradival edzett, de aztán eltűnt, nem tudja, hol lehet most.

„Dzsudzsákot kellene megkérdezni arról, hogy ő szeretne-e itt edzeni vagy játszani. Magas szintet képviselő játékos, rendkívül sikeres karriert tudhat maga mögött az orosz bajnokságban és a magyar válogatottban is.”

TERMÉSZETESEN TUDNI KELL, HOGY MIT AKAR A JÁTÉKOS, HISZEN AMINT LÁTNI LEHETETT, MI NAGYON INTENZÍVEN PRÓBÁLUNK JÁTSZANI, LEHET, AHOGY LÁTTA AZ EDZÉSEINKET Ő DÖNTÖTT ÚGY, HOGY EZ TÚL SOK NEKI. DE EZ AZ Ő PROBLÉMÁJA, NEM AZ ENYÉM
– MONDTA AZ UKRÁN TRÉNER.

Dzsudzsák szeptember közepén igazolt az al-Ittihad Kalbába, amely a téli szünetben a nyolcadik helyen áll a 14 csapatos bajnokságban. A közel két hónapos pihenő után hétfőn folytatódik az egyesült arab emírségekbeli liga, az al-Ittihad Kalba kedden Dzsudzsák volt csapatát, az al-Vahdát fogadja.

A 32 éves szélső szeptemberi debütálása óta 11 mérkőzésen lépett pályára új csapatában, három gólt és két gólpasszt jegyzett.

Kisebb kimaradása után a válogatottba is visszakerült, a címeres mezt eddig 98-szor húzhatta magára, és 21-szer talált az ellenfelek kapujába.

Dzsudzsák a 2019–2020-as idény végéig írt alá az al-Ittihad Kalbához.

Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató